brodnica

(50 wyników)
  • Tylko LEGIA w Brodnicy!
  • dotychczas jest jedno w regionie w Bydgoszczy. Potrzebę powstania lotniska w swoim miescie uzasadnia Toruń. Brodnica chyba też nie "od macochy" i zasługuje żeby z niej latano . Co sądzicie na ten temat?
  • Brodnica zaprasza Brodnicki Klub Szaradzistów „Jolka”, Nauczycielskie Towarzystwo Sportowe „Belfer”, Brodnicki Dom Kultury i redakcja „Rozrywki” zapraszają na Weekend z „Jolką” i z „Rozrywką” na Pojezierzu Brodnickim w dniach 8 i 9 czerwca. W pierwszym dniu o godz. 17.00 w Brodnickim Domu Kultury, ul. Przykop 43, odbędzie się losowanie nagród z „Rozrywki” nr 11 oraz zwiedzanie miasta. www.rozrywka.waw.pl a w dwut...
  • Bylam w Waszym miescie tylko 1 godzine. Wystarczylo mi czasu tylko na obejrzenie Trojkatnego Rynku i spacer po sasiednich uliczkach. Czasami jednak to starcza by "łyknąć" troche atmosfery miasta i dokonac kilku spostrzezen. Atmosfera jest super pozytywna- w powietrzu dobre fluidy:-) Jesli pokusze sie o lokalne skojarzenie co do aury Brodnicy - to jest to dla mnie Torun w duzo bardziej sympatycznej miniaturce. Bardziej sympatycznej poniewaz patrzac na ludzi widzialam wiecej zadowolenia...
  • urodziłem się między Brodnicą i Rypinem , mam w tych okolicach wielu bliskich , odwiedzam te okolice rzadko , ale intersuje sie historią i dniem teraźniejszym tych miejsc ... proszę o tytuły i ewentualnie mozliwość ich nabycia ... za pomoc dziękuję ... w przypadku mozliwości odkupienia proszę o mail , odezwę się natychmaist..szczególnie interesują mnie pozycje zwarte związane z historią tego regionu ....pzdr i dziękuję ....
  • Skąd wzięła się nazwa Brodnica? Słuchajcie, nie dziwcie sie memu pytaniu, ale ja nie jestem brodniczanką i tego nie wiem. A nazwa sama w sobe jest taka ładna i miło brzmiąca dla ucha! Chyba będę Was częsciej odwiedzać! pzdr glossa
  • Znacie adresy klubów, gdzie moznaby zorganizować koncert rockowy (w Brodnicy oczywiście:) )?? Jesli tak,to podajcie... Pozdrawiam!
  • Czy jest w Brodnicy jakiś nizbyt drogi i porządny hotel? Z góry dziękuję za info.
  • Jestem ciekawa waszych opini na ten temat:)
  • Jest taka gazetka, dosyć chyba nudnawa, ale czasem coś do czytania się znajdzie. Co o nie myślicie?
  • Która z dziewczyn w Brodnicy jest najładniejsza??? Ogłaszam konkurs :) Pozdrowienia dla wszystkich!!! :)
  • serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2415582.html Całkowicie zlikwidowana zostanie linia kolejowa z Działdowa do Brodnicy, którą w ciągu doby jeździło 13 pociągów. Po tyle samo połączeń ubędzie na trasach Elbląg - Malbork i Działdowo - Mława. Na tych odcinkach składy będą jednak kursować, choć rzadziej niż dotychczas. W sumie ze 189 połączeń regionalnych zostało 148. Nie zmieniła się liczba pociągów pospiesznych, których będzie nadal 40. Warmińsko-Mazurski Zakład Przewozów Regionalnych zr...
  • Jest ewenementem, poniewaz na ok 200 - 250 osob s samej Brodnicy idzie ok 50 - 60 osob a reszta z calej Polski, notabene prowadza ja Franciszkanie i jest wspaniala atmosfera... Moze odezwie sie jakis pielgrzym z przed paru lat , ja bylem juz dwa razy w sobote ruszam po raz 3, a zaczalem w 1999 roku. Pozdrawiam Matti z Gdanska
  • byłem na III ligowym meczu brodnickich siatkarzy z ziemowitem osięciny, choc odniesli brodniczanie kleske byli naprawde dobrzy!!! wydawałoby sie ze sa mlodzi i nie maja jeszcze duzego doswiadczenia, jednak jest wrecz przeciwnie!! sa mlodzi i jezeli beda dalej trenowac moga zajsc naprawde daleko, gdyz na pewno na to ich stac! chciałbym wiedziec czy maja oni swoja strone internetowa?? chcialbym poczytac o ich zmaganiach i sukcesach, bardzo prosze o odpis??:)
  • ... i piękną ziemię wokół. a nie wiecie Państwo o jakimś kawałku działki nad wodą do kupienia po umiarkowanej cenie? będę wdzięczny za informacje.pozdrawiam
  • ciekawe dlaczego nic się nie mówi że żołnierz jeżeli po 12 latch służby (włącznie z służbą zasadniczą) nie dostanie kontraktu na slużbę stałą bedzie musial się z armia pożegnać!!! Nie pisze się również iż szanse na kontrakt stały mają tylko podoficerowie i oficerowie a starsi szeregowi zawodowi nie mają takiej szansy!!!!!
  • już samo to żę tu żyję i ubogacam to miejsce sobą... a tak serio! faktycznie położenie samo cudowne, okolica urocza, płuca lasu, wątroba jezior, trzustka rezerwatów i serce nadal wciąż młode...
  • myślę, że moze być jeszcze: kino hala sportowa lotnisko piętrowy parking bazylika biskup zakon trapistów ładny park, nie obsrany przez psy to dla dzieci sex schop dom schadzek zamiast kantyny i viele viele mehr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się