Dodaj do ulubionych

Egzorcysta Czesław Karkowski

01.12.16, 20:03
Który działa na terenie waszego powiatu, co sądzicie o jego mocy uzdrawiania?
Obserwuj wątek
    • sto100 Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 02.02.17, 17:15
      mamy XXI wiek! Ktoś nie zauważył?
    • Gość: Jan Re: Egzorcysta Czesław Karkowski IP: *.dab.02.net 04.05.19, 16:35
      Kiepski, gada to co w książkach piszą.
    • smolarekilona Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 09.06.19, 20:44
      Bardzo nieprofesjonalny lekarz. Weszłam do gabinetu, na wejściu dostałam od niechcenia „z czym problem". Mówię sobie-ok, może ma zły humor. Zdarza się. I zaczynam opowiadać, że mam nawracające bóle głowy, wielokrotnie leczone, że te ostatnie coś mi minęły, ale chciałam się dowiedzieć czy tam w głębi czegoś nie ma. „Leki brała?” - mówię, że biorę kurkumę. Oczywiście wyśmiał. Powiedział tylko 'mniej myśleć". Na wyjściu zapytałam, czy coś tam zobaczył lub wyczuł podczas seansu. To bezczelnie zapytał, czy ma podać w miligramach, decymetrach czy może kilogramach. Bezczelny, lekceważący, cała wizyta trwała 40-60 minut.
      Oszczędź siebie czas i pieniądze.
      • smolarekilona Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 09.06.19, 20:48
        smolarekilona napisał(a):

> Bardzo nieprofesjonalny lekarz. Weszłam do gabinetu, na wejściu dostałam od nie
        > chcenia „z czym problem". Mówię sobie-ok, może ma zły humor. Zdarza się. I zacz
        > ynam opowiadać, że mam nawracające bóle głowy, wielokrotnie leczone, że te osta
        > tnie coś mi minęły, ale chciałam się dowiedzieć czy tam w głębi czegoś nie ma.
        > „Leki brała?” - mówię, że biorę kurkumę. Oczywiście wyśmiał. Powiedział tylko '
        > mniej myśleć". Na wyjściu zapytałam, czy coś tam zobaczył lub wyczuł podczas se
        > ansu. To bezczelnie zapytał, czy ma podać w miligramach, decymetrach czy może k
        > ilogramach. Bezczelny, lekceważący, cała wizyta trwała 40-60 minut.
        > Oszczędź siebie czas i pieniądze.
        Ponadto po wystawieniu mu opinii na znanylekarz. pl od razu ją usunął.
        • smolarekilona Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 09.06.19, 20:50
          Bardzo nieprofesjonalny lekarz. Weszłam do gabinetu, na wejściu dostałam od niechcenia „z czym problem". Mówię sobie-ok, może ma zły humor. Zdarza się. I zaczynam opowiadać, że mam nawracające bóle głowy, wielokrotnie leczone, że te ostatnie coś mi minęły, ale chciałam się dowiedzieć czy tam w głębi czegoś nie ma. „Leki brała?” - mówię, że biorę kurkumę. Oczywiście wyśmiał. Powiedział tylko 'mniej myśleć". Na wyjściu zapytałam, czy coś tam zobaczył lub wyczuł podczas seansu. To bezczelnie zapytał, czy ma podać w miligramach, decymetrach czy może kilogramach. Bezczelny, lekceważący, cała wizyta trwała 40-60 minut.
          Szkoda czasu i pieniędzy.

Ponadto po wystawieniu mu opinii na znanylekarz. pl od razu ją usunął.
          • jerzyireneusz Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 16.06.19, 10:38
            Smolarekilono jako dr n. med specjalizacja psychiatra stwierdzam że twoje dolegliwosci klasyfikuja się do leczenia w gabinecie psychiatrycznym lekarza akademickieo a nie w jakimś gabinecie medycyny naturalnej.
          • jerzyireneusz Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 18.06.19, 23:22
            Czy podjęłaś już leczenie u lekarza psychiatry ?
    • bylamiwiem Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 27.12.22, 19:02
      Za pierwszą wizytę skasował 100 zł, Za leczenie mięsniaków 3000zł, za każdy przekaz energetyczny 200zł a jak wysłałam wiadomość z pytaniem na jego skrzynkę to mi odpisał tak „normalni ludzie wysyłają mi 5000zł a potem zadają pytania” Podziękowałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka