nereus1 01.12.16, 20:03 Który działa na terenie waszego powiatu, co sądzicie o jego mocy uzdrawiania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sto100 Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 02.02.17, 17:15 mamy XXI wiek! Ktoś nie zauważył? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jan Re: Egzorcysta Czesław Karkowski IP: *.dab.02.net 04.05.19, 16:35 Kiepski, gada to co w książkach piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
smolarekilona Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 09.06.19, 20:44 Bardzo nieprofesjonalny lekarz. Weszłam do gabinetu, na wejściu dostałam od niechcenia „z czym problem". Mówię sobie-ok, może ma zły humor. Zdarza się. I zaczynam opowiadać, że mam nawracające bóle głowy, wielokrotnie leczone, że te ostatnie coś mi minęły, ale chciałam się dowiedzieć czy tam w głębi czegoś nie ma. „Leki brała?” - mówię, że biorę kurkumę. Oczywiście wyśmiał. Powiedział tylko 'mniej myśleć". Na wyjściu zapytałam, czy coś tam zobaczył lub wyczuł podczas seansu. To bezczelnie zapytał, czy ma podać w miligramach, decymetrach czy może kilogramach. Bezczelny, lekceważący, cała wizyta trwała 40-60 minut. Oszczędź siebie czas i pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
smolarekilona Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 09.06.19, 20:48 smolarekilona napisał(a): > Bardzo nieprofesjonalny lekarz. Weszłam do gabinetu, na wejściu dostałam od nie > chcenia „z czym problem". Mówię sobie-ok, może ma zły humor. Zdarza się. I zacz > ynam opowiadać, że mam nawracające bóle głowy, wielokrotnie leczone, że te osta > tnie coś mi minęły, ale chciałam się dowiedzieć czy tam w głębi czegoś nie ma. > „Leki brała?” - mówię, że biorę kurkumę. Oczywiście wyśmiał. Powiedział tylko ' > mniej myśleć". Na wyjściu zapytałam, czy coś tam zobaczył lub wyczuł podczas se > ansu. To bezczelnie zapytał, czy ma podać w miligramach, decymetrach czy może k > ilogramach. Bezczelny, lekceważący, cała wizyta trwała 40-60 minut. > Oszczędź siebie czas i pieniądze. Ponadto po wystawieniu mu opinii na znanylekarz. pl od razu ją usunął. Odpowiedz Link Zgłoś
smolarekilona Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 09.06.19, 20:50 Bardzo nieprofesjonalny lekarz. Weszłam do gabinetu, na wejściu dostałam od niechcenia „z czym problem". Mówię sobie-ok, może ma zły humor. Zdarza się. I zaczynam opowiadać, że mam nawracające bóle głowy, wielokrotnie leczone, że te ostatnie coś mi minęły, ale chciałam się dowiedzieć czy tam w głębi czegoś nie ma. „Leki brała?” - mówię, że biorę kurkumę. Oczywiście wyśmiał. Powiedział tylko 'mniej myśleć". Na wyjściu zapytałam, czy coś tam zobaczył lub wyczuł podczas seansu. To bezczelnie zapytał, czy ma podać w miligramach, decymetrach czy może kilogramach. Bezczelny, lekceważący, cała wizyta trwała 40-60 minut. Szkoda czasu i pieniędzy. Ponadto po wystawieniu mu opinii na znanylekarz. pl od razu ją usunął. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyireneusz Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 16.06.19, 10:38 Smolarekilono jako dr n. med specjalizacja psychiatra stwierdzam że twoje dolegliwosci klasyfikuja się do leczenia w gabinecie psychiatrycznym lekarza akademickieo a nie w jakimś gabinecie medycyny naturalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyireneusz Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 18.06.19, 23:22 Czy podjęłaś już leczenie u lekarza psychiatry ? Odpowiedz Link Zgłoś
bylamiwiem Re: Egzorcysta Czesław Karkowski 27.12.22, 19:02 Za pierwszą wizytę skasował 100 zł, Za leczenie mięsniaków 3000zł, za każdy przekaz energetyczny 200zł a jak wysłałam wiadomość z pytaniem na jego skrzynkę to mi odpisał tak „normalni ludzie wysyłają mi 5000zł a potem zadają pytania” Podziękowałam Odpowiedz Link Zgłoś