iwka24 22.09.05, 13:47 PRZED chwilom przyszłam od lekarza jestem w 38 tygodniu ciąży miałam badanie i pojawiła sie na bieliznie krew nie wiem co mam robic czy to moze czop sie juz odrywa . Lekarz powiedział ze lada dzien moge urodzic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzik11 Re: DZIEWCZYNY POMÓZCIE 22.09.05, 13:50 Po bardziej brutalnych badaniach czasem tak się dzieje - lekarz mógł uszkodzić naskórek, albo śluzówkę. Obserwuj się po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
miimiimii Re: DZIEWCZYNY POMÓZCIE 22.09.05, 13:50 nie iwem, nie wiem.. słyszałąm, zępodobno po "brutalnym" sprawdzaniu szyjki to się zdarza.. ale nei mam pojęcia.. najlepiej zadzwoń do swojego lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
monique222 Re: DZIEWCZYNY POMÓZCIE 22.09.05, 13:51 jak pojawia się krew - trzeba jechać do szpitala natychmiast... tak mi mówiono.. więc albo jedź albo zadzwoń do swojego gin.. Może to już się zaczyna!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniquev Re: DZIEWCZYNY POMÓZCIE 22.09.05, 13:56 czesc tez tak mialam w piatek ale to nie byla czysta krew tylko taka ze sluzem i przeszlo mi ...jestem juz dwa dni po terminie a lekarz od 37 tyg ciazy mowil mi ze maly urodzi sie szybciej i nic nadal czekam Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: DZIEWCZYNY POMÓZCIE 22.09.05, 13:59 Jeżeli lekkie plamienie- lepiej poinformować lekarza( zadzwonić), ale to nic groźnego. Jeżeli jest to krwawienie z górnych dróg rodnych- izba. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś