Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      budowanie domu

budowanie domu

(4 wyniki)
    • www.rp.pl/artykul/5,209526_Wielka_Brytania_oficjalnie_w_recesji_.html Wielka Brytania oficjalnie w recesji a.h.b. , ksta 24-10-2008, ostatnia aktualizacja 24-10-2008 10:30 Po raz pierwszy od 16 lat brytyjska gospodarka kurczy się. - Nawet połowa Polaków, którzy wyjechali na wyspy, wróci do Polski — mówi „Rz” Stanisław Gomułka, były wiceminister finansów i główny ekonomista BCC =========cut=========== Policzmy: - ceny działek zaczynają spadać - ceny robocizny z...
    • Mają marże po 100% i śmieją się z Was - metr u nich to ok. 6000 a budowa domu 3000 m/2
    • Cześć, Będę wdzięczny za informację na temat nowych inwestycji w okolicach Warszawy. Jestem zainteresowany zakupem domu lub bliźniaka na rynku pierwotnym.
    • Mam pewien problem z developerem. Deweloper zarzeka się że ma otwarte księgi wieczyste na terenie na którym buduje dom wielorodzinny. Bank który mnie kredytuje już 3 razy sprawdzał w Wydziale Ksiąg Wieczystych i mówi że księgi są zamknięte!! Ja byłem wczoraj osobiście w sądzie i pani w sali przeglądowej powiedziała że nie może mi pokazać księgi bo jest "gdzieś" (sam nie wiedziała gdzie) ale powiedziała że wpłynął wniosek o wpis roszczeń. Z tego co wiem to nie można wpisywać (r...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się