Forum Dom Materiały budowlane
ZMIEŃ
      budowanie domu

budowanie domu

(6 wyników)
    • Witam serdecznie! Będe zaczynał budowę domu jednorodzinnego na wiosnę ale jeszcze nie zdecydowałem jakiego materiału użyć. Proszę o pomoc.Pozdr
    • witam, zamierzam budować dom jednorodzinny lecz kompletnie nie wiem jakie materjały są najlepsze a jakie najbardziej ekonomiczne/opłacalne, trudne / łatwe w wykonaniu , mniej lub bardziej czasochłonne proszę o pomoc w wyborze pozdrawaim rafał
    • Witam, w zwiąku z brakiem mat.bud.przymierzam się do budowy domku jednorodzinnego z keramzytu. Powiem szczerze że niegdzie nie mogę uzyskać obiektywnej opinii na ten temat. Wychdzę z założenia że wszystko ma zalety i wady a wszędzie tylko czytam o samych zaletach budowy tą metodą i skoro niegdzie nie piszą o wadach to dlaczego tak mało osób decyduje się na budowę domu z tego materiału? Co z trzymaniem ciepła takiego budynku? z gory dziękuję za wszelkie sugestie! pozdrawiam
    • Witam Na co przedewszystkim zwracacie uwagę przy wyborze dostawcy okien, drzwi i materiałów wykończenia wnętrz ?? Chodzi mi głównie o to, czym się kierujecie przy wyborze sklepu w którym kupujecie.
    • Stoję przed dylematem, muszę się zdecydować z jakiego materiału ma być zbudowany dom aby to architekt uwzględnił w projekcie. Część znajomych mówi ytong , inni poroterm jeszcze inni beton komórkowy. O ytongu przeczytałam że jest miękki i można piłą odciąć kawał domu , o porotemie że promieniuje… , koszmar nie mam pojęcia. Chciała bym aby dom w tym roku był wybudowany do stanu surowego otwartego (takiego z dachem z dachówki bez okien ), tak przezimował a na wiosnę dalsza cz...
    • prosze mi pomóc wyborze pustaków na dom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się