buki

(3 wyniki)
  • Szukam namiarów na hotel pracowniczy w Bukowie. Nie znam zupełnie Białołęki, znalazłam w necie informację, że Buków to właśnie jej część. Nie znam też nazwy ulicy, przy której ten hotel się znajduje. Wiem tylko, że dojazd z Pl. Wilsona. Proszę o pomoc, może jakiś namiar telefoniczny, z góry dziękuję.
  • Moje propzycje na poprawienie komunikacji na Tarchominie: 101 Tarchomin-Okęcie <wycofanie z pętli Nowodwory i skierowanie na pętle Tarchomin.> 104 Botewa-Olesin <wydłużenie trasy do pętli Botewa,ponieważ tam powstaja nowe osiedla,i skomunikowało by się Tarchomin z Zieloną białołęką> 326 <ta sama trasa tylko zmiana z aut. okresowego na zwykły> 186 Nowodwory - Metro Wilanowska 508 Nowodwory - Huta <skomunikowało by to większ część Bielan z tarchominem...
  • 1. Linia okresowa 302 zostaje przekształcona w linię całodzienną, całotygodniową 144, kursującą po trasie linii 302 z utrzymaniem w wybranych kursach podjazdów do oczyszczalni ścieków "Czajka". Jednocześnie uruchomione zostają dodatkowe przystanki: * ĆMIELOWSKA 04, * KAMIŃSKIEGO 01 i 02. 2. Dla linii 511 uruchomiona zostaje dodatkowa para przystanków warunkowych MEHOFFERA 01 i 02, a likwidacji ulega przystanek przelotowy BUKÓW 01 znajdujący się w pobliżu przystanku krańcowego BUKÓW ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się