buki

(4 wyniki)
  • Dlaczego niesie ze sobą chłód i zimno i nikt jej nie lubi?
  • Gość portalu: Buka napisał(a): > 1. Przeczytaj wątek "mam brzydka twarz" 2. Przejmij sie do głebi 3. > aj aj przestan juz z ta brzydula...powiem ci cos, bo mnie lekko wkurzylas... popatrz na to forum...wszyscy ci ludzie tutaj sa jak gwiazdy, kazdy swieci swoim, niepowtarzalnym blaskiem...sa gwiazdy duze i gwiazdy male...od czasu do czasu, wybucha jakas supernowa...malym gwiazdkom, i grubym i samotnym i brzydkim, niechcianym i niekochanym mowie; bez was niebo byloby ponur...
  • nie zmyłeś jeszcze z ust swych tłuszczu więc wycieram się dyskretnie, nim domyślisz się mego obrzydzenia nie mogę wciąż stanąć na własnych nogach, bo zbyt bolą krwawe jeszcze dziury po gwoździach w mych bezsilnych stopach, ale nie zraniłem tego drewna - choć mogłem przecież rozpłatać je piorunem, mam poczucie dobrze wykonanego zadania, dla siebie odchodzę, może nie potrafię o nic prosić dla siebie jednak zawiodłem nie jestem ideałem z wypracowaną w ciemnościach przed początkiem stra...
  • Lęk(10)

Boję się buka ( takie drzewo ) stoi przed blokiem i spoziera groźnie przez okno na mnie. Jak wychodzę z bloku to staram się jak najszybciej od niego oddalić i wtedy strach mija. Co to może być ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się