Forum eDziecko edziecko Wychowanie
ZMIEŃ
      buntowniczy

buntowniczy

(3 wyniki)
    • Nie wiem czy to normalne czy tylko ja sobie to wymyślam,bo jestem zmęczona ale nie mam już siły.Moja córa ma 2 latka i zaczęło się ,jak czegoś nie dostanie -krzyk płacz, jak nie pozwole krzyk- płacz.Ogólnie koszmar.Jeszcze pół roku temu miałam złoto nie dziecko a teraz???????Wychowujemy ja (myślę ) bardzo dobrze staramy się żeby jej niczego nie brakowało,nie rozpieszczamy a tu proszę!!!!!ja nie mam juz siły do niej, mój mąż do mnie i tak w kółko.Opowiedźcie proszę o swoich doś...
    • Cześć wszystkim. Mam na imię Ania i mam w domu takiego właśnie zbuntowanego dwulatka Kacpra (z 08.04.2003r.). Właśnie wychodzą mu zęby tzw. "oczne" z dołu i z góry, a przez to jest jeszcze gorszy. Przez większą część dnia jest grzecznym dzieckiem, bawi się sam (bo ja opiekuję się 2 miesięcznym dzieckiem, na szczęście nie jest o nie zazdrosny). Poda coś jeśli poproszę, przyniesie, ale też przychodzą momenty, że jak się uprze na coś to wyje, ryczy i goni za mną, bo ja próbuję na jeg...
    • Moja córeczka ma 20 miesięcy i mam z nią ok kilku dni problem... z którym nie mogę sobie dać rady... Dotychczas była spokojna, weosła i bardzo radosna, a od kilku dni próbuje nami rządzić, jak coś się dzieje nie po jej myśli to płacze i krzyczy. Na dodatek nie rozumie sława "zaraz" jak coś chce to się tego głośno domaga natychmiast. Jak np. chce herbatki, to przez cały czas jak będę ją przygotowywyać to ONA wrzeszczy i płacze... chociaż cały czas tłumaczę i mówię, że już mamausia ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się