bydgoszczy

(8 wyników)
  • Słyszałam dziś, że znowu zmiany w ROD pod wodzą pani Dyrektor Lucy... Poleciała fajna dyr sprzedazy Beata: żal mi jej, miła sympatyczna, robiła co mogła, dużo fajnych rzeczy wdrożyła i przede wszystkim była CZŁOWIEKIEM, a pani dyr zrobiła miejsce dla swoich znajomcych z CITI Szok co tam sie dzieje. Ale przyjdzie kryska na matyska...
  • Na Dyr ROD zrzut po Rafałku. Poganiaczy w tym banku chyba dość. Niech się węzmą za robotę. Desantowcy niech odejdą za ustępującym Prezesem RJ.
  • W moim oddziale wczoraj "władza" wpadła na pomysł, żebyśmy stali przed oddziałem i rozdawali ulotki...(został już sporządzony grafik wyjść) :))))))))) nie muszę chyba pisać jaką to wprowadziło atmosferę i jakie są nasze opinie na ten temat.... Milionowa kampania kont za zeeerooo.... nie przynosi rezultatów jakich się spodziewano więc teraz my....pracownicy mamy paradować na "deptaku" przed oddziałem i wręczać ulotki...:))))) DOBRE SOBIE:)))) Co Wy na to?:) Ja się nigdzie nie wybieram w każdym...
  • zapytajcie, co za wyczynu dokonała Pani Dyr ROD Bydgoszcz przez ostatnie kilkanaście dni. Chodzi o gabinety i wyposażenie. A co jeszcze przed nią? Nowe ! Lepsze! Z większym wypasem! Niech się w końcu ktoś za to weźmie! Podobno te nowe nie podobają się.
  • Co powiecie o "rekrutacji" wROD.
  • Czy ktos wogole zainteresuje sie sprawa oddzialu (jak w temacie, jednego z najlepszych w kraju) dlaczego w ciagu 2 miesiecy zwolnila sie cala kadra kierownicza i Z-ca Dyrektora.
  • Administratorzy poczty w kujawsko-pomorskim usunęli pracownikom z indywidualnych skrzynek, z kazdego folderu, wszystkie maile o akcji protestacyjnej. Marne ale i znaczące posunięcie. Czyżby strach dobrał się do tyłków ? Akcji to nie powstrzyma ! Jak ta sprawa wygląda w innych oddziałach ??? Może to pomysł na skalę całego banku....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się