Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      bydgoszczy

bydgoszczy

(6 wyników)
    • Czy ktoś leci do Tunezji tego dnia z Bydgoszczy do hotelu Soviva Resort jak tak niech da znac mi na emila adasko3226@wp.pl
    • czy ktoś tego dnia tam leci do hotelu SOVIVA RESORT
    • Kto 7-8 sierpnia z Bydgoszczy wylatuje do Monastiru? Potem docelowo Hammamet hotel- Club Bousten. Rodzinka (2+2)
    • 7 lipca lecimy z Bydgoszczy do Tunezji do Thalassa Sousse z 2 dzieci. Właśnie dowiedziałam się, że wylot jest o godzinie 23.50 na miejscu będziemy o 2 w nocy, zakwaterujemy się w hotelu około 4 rano czyli 8 lipca. Powrót mamy 14 lipca z Enfidiah o 17.55 ale doba hotelowa kończy się o 12.00 czyli od południa będziemy z bagażami siedzieć na holu i czekać na wylot. Wymarzone wakacje zaczną się podróżą ze śpiącymi dziećmi na rękach i bagażami chyba w zębach. Poza tym z tego wynika, że pobyt będzi...
    • Czy ktoś leci z Triadą do Hammametu 12.07 z Bydgoszczy? A może ktoś się zatrzyymuje w hotelu Dalia? Mam też pytanie do znajacych realia Tunezji: jadę z 2 dzieci, chcemy korzystac z wycieczek fakultatywnych, przywieżdź pamiątki itp... ile pieniędzy powinnam miec biorac pod uwagę wyżywienie w hotelu (śniadania i obiadokolacje). Bylabym wdzieczna za jakies praktyczne porady. Z góry dziękuję.
    • Mieliśmy wylecieć Monastiru o 19.55 w czwartek. Organizator jednak wymyślił powrót o 5 rano w czwartek. Po 12 godzinach koczowania wylecieliśmy z Monastiru do Bydgoszczy o 16.00. W Bydgoszczy jesteśmy od 19.00 Kartago Airlines delikatnie mówiąc z Polakami sobie pozwala ale także sa winne biura turystyczne, które zamawiają loty u tego przewoźnika. Gazeta Pomorska Turystyka > Bydgoscy turyści koczują na tunezyjskim lotnisku. Nie ma powrotnego samolotu 120 podróżnych z Bydgoszc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się