Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      bydgoszczy

bydgoszczy

(4 wyniki)
    • Kto lecial opoznionym ryanair'em w sobote (26.04) z Bydgoszczy? Po 12-sto godzinnym opoznieniu z przyczyn technicznych samolot w koncu wylecial do Dublina. Takiego czegos jeszcze w zyciu nie przezylam. Potworne zmeczenie odczuwam jeszcze teraz, a jest juz wtorek. Najgorsze jest to, ze w sobote musze wracac i to tymi samymi liniami. Modle sie tylko, zeby tym razem obylo sie bez takiego czekania i koczowania na lotnisku.. Kto wie jakimi liniami najlepiej latac do Irlandii?.. Zawsze ...
    • Zdziwiłem się, gdy lecąc w tym roku do Turcji (SKY Arlines) okazało się, że miejsca w samolocie nie są numerowane. Bez sensu. W przypadku rodzin z dziećmi możliwość zajęcia miejsc obok siebie ma doniosłe znaczenie, a przy takim systemie chcąc niechcąc zmuszone są do stania w kolejce, by zająć sobie miejsca. Zatem informuję o tej niedogdności.
    • mam mały problem kupiłem bilet Bydgoszcz-Warszawa już w styczniu na kwiecień niestety z LOT-u dzwonili do mnie ze niestety nie polecę o o godz 5.50 a jezeli chce to dopiero o 9.00 gdyż LOT zmienił godz połączen zrezygnowałem bo o 9.50 mam juz kupiony bilet aerosvitem do Bangkoku , Pani powiedziała że w takim przypadku zostanie zwrócona mi kasa spowrotem na kartę i tu juz ręce umywaja od wszystkiego !! czy coś mogę jeszcze wskórać jezeli nie to jak dlugo bede czekał na zwrot...
    • wiecie tak sobie patrze na kalkulatory cen i coraz blizej jestem podjecia decyzji o podrozy do kraju autem..bo za lot w cenie 180 £ za osobe to juz zakrawa na szukanie idioty.Chodzi o lot na koniec pazdziernika do Bydgoszczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się