celle

(11 wyników)
  • Witajcie. Czy ktoras z Was uzywala moze kosmetykow tej firmy? jestem zainteresowana kremem z 30% wit. C. i nie wiem czy warto wydawac tyle kasy. Do tej pory uzywalam serum Flavo z Biochemii, ale nie ma praktycznie efektów. Bede wdzieczna za opinie. Pozdrawiam www.sklep.bio-med.pl/p/pl/1185/v-i-a+method+-+30+vit+c.html
  • witam;może któraś wie, czy wersja derma (bordowe opakowanie) jest ciemniejsza od skin w białej tubce. Do tej pory stosowałam BB od skin79 i jak dla mnie są za jasne (nawet teraz, latem to wcale ich sobie nie wyobrażam).Z góry dziękuję za odpowiedż
  • Ostatnio moja kuzynka poleciła mi kosmetyki Thalgo. Kupuje je u kosmetyczki. Zastanawiam sie czy nie ma możliwości zakupy ich przez internet.Może ktoś zna taką stronę...
  • hej jakich kremów/żeli używacie do ud, pośladków i brzuszka? Wiosna idzie więc trzeba zacząc coś w siebie wcierac chyba :) jak ten nowy AVON działa? A może lipocell ziaji, a może coś z DAXA albo ERIS? czekam na wasze opinie milousia
  • czy zeczywiscie zmniejsza celulit i obwod bioder?
  • Czy ktoraś wie coś na temat tej nowej serii, czy jest skuteczna?
  • Witam. Wiem, ze temat walkowany tysiackrotnie, ale ja chcialabym dowiedziec sie nie o metody na pozbycie sie cellulitu a o efekty - czu sa. Mam pytanie wiec do dziewczyn, ktore faktycznie wygraly walke z tym paskudztwem - co Wam pomoglo (jaki sport - jesli sport, jaka dieta, jakie dodatkowe zabiegi). Mam okropny cellulit (przyjrzalam sie dzisiaj - jak nic II stopien), cwicze juz od jakiegos czasu (rolki, biegi), zdrowo sie odzywiam, nie slodze, nie jem slodyczy, fast foodow, zrobilam ku...
  • wiec tak: dziala lagodne szczotkowanie ciala ruchy w gore, dlugie posuniecia szczotki w kierunku serca. to samemu. albo profesj. masaz drenujacy. nie wiem na czym polega. co do "normalnego" intensywnego walkowania i innego ugniatania, podobno powoduje to powstawanie jeszcze wiekszych ilosci toksyn pod skora i jeszcze wiekszego cellu. ale fajnie co? czy to ma jakis sens?
  • i jeszcze to: przeczytalam w gazecie ze kawa (a raczej kofeina) = cellulit. podobno po ograniczeniu lub odstawieniu widac roznice znaczna. oraz - ogorek zwalcza cell. bo ma potas. hm, lubie kawe....
  • n/t kremu wyszczuplającego i żelu pod prysznic( piling).
  • Czy kosmetyki z tej serii spełaniaję swoje funkcje?? Czekam na opinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się