Dodaj do ulubionych

Ziaja -Lipo cell bloker

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.02, 11:17
Czy ktoraś wie coś na temat tej nowej serii, czy jest skuteczna?
Obserwuj wątek
    • ladybird77 Re: do gory- tez zainteresowana 31.10.02, 11:43
    • Gość: shisha Re: Ziaja -Lipo cell bloker IP: 62.233.242.* 31.10.02, 11:53
      Mam już od jakiegoś czasu oliwkę do masażu z tej serii. Jest zrobiona na innym
      olejku niż ta w białym opakowaniu "antycellu witaminowa". Jak dla mnie ładny
      zapach, b. dyskretny. Używam nieregularnie, więc co do efektów trudno
      powiedzieć. Bardzo delikatnie rozgrzewa skórę, przyjemnie się rozmasowuje.
      Oczywiście nie wchłania się całkowicie, tak więc po masażu trzeba albo pod
      prysznic, albo w starym dresie do łóżka - ja polecam to drugie.
      pozdrawiam:)
      • drzazga1 Re: Ziaja -Lipo cell bloker 31.10.02, 12:03
        Gość portalu: shisha napisał(a):

> Mam już od jakiegoś czasu oliwkę do masażu z tej serii. Jest zrobiona na
        innym
        > olejku niż ta w białym opakowaniu "antycellu witaminowa". Jak dla mnie ładny
        > zapach, b. dyskretny. Używam nieregularnie, więc co do efektów trudno
        > powiedzieć. Bardzo delikatnie rozgrzewa skórę, przyjemnie się rozmasowuje.
        > Oczywiście nie wchłania się całkowicie, tak więc po masażu trzeba albo pod
        > prysznic, albo w starym dresie do łóżka - ja polecam to drugie.
        > pozdrawiam:)

A którą wolisz, w białym opakowaniu, czy tę nową? Jest jakaś różnica np. ktora
        się lepiej wchłania?
        • Gość: shisha Re: Ziaja -Lipo cell bloker IP: 62.233.242.* 31.10.02, 12:33
          Tej białej nie używałam, tylko w drogerii porównałam sobie skład i zapach, i na
          tej podstawie wybrałam.
          Wydaje mi się, że żadna oliwka nie wchłania się w 100% - w końcu to oliwka, jej
          zadaniem jest pozostawić filtr na powierzchni skóry. Do masażu nie żałuję sobie
          ilości. Po masażu czasem szzoruję szczotką (taką jak do pleców), i nadmiar
          zostaje na szczotce.
          pozdrawiam:)
    • Gość: Aga Re: Ziaja -Lipo cell bloker IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.02, 12:11
      Mnie ciekawi ten peeling do mycia ciała ale nie widze tych kosmetyków nigdzie w
      sklepach. W Auchanie widziałam tylko właśnie tą oliwkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka