Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      centrum

centrum

(27 wyników)
    • Cześć, mam pytanie przede wszystkim do kobiet, czy korzystałyście z kursów organizowanych przez Warszawskie Centrum Kobiet? Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z tą instytucją? W listopadzie ruszyła jesienna edycja kursu "Trzeci sektor..." - czy na forum jest ktoś, kto wziął udział w tym szkoleniu i może o nim coś napisać? Ja niestety nie dostałam się na nie, bo było zbyt wiele zgłoszeń, ale ciekawa jestem wrażeń, jakie mają osoby, które teraz pewnie kończą już ten kurs. ...
    • Braliście udzial w Centrum Oceny do audytu w PwC? Ja brałem udział przed tygodniem. Macie może już jakieś wieści?
    • Czy może ktoś wie jak wygląda centrum oceny w PwC? Dzieki za pomoc!
    • Centrum Rozwoju Wellness czy ktos wie cokolwiek na temat pracy w tej firmie ???
    • Czy moze ktos napisac cos o pracy w g.centrum??? juz sama nie wiem co myslec bo opinie co do pracy w tamtym miejscu sa różne. pozdrawiam.
    • Witam, podobno ACXIOM otwiera nowe centrum serwisowe w Polsce. Zatrudniają specjalistów IT. Czy ktoś był na rozmowie kwalifikacyjnej? Jakiej klasy specjalistów poszukują / doświadczenie / technologie / itp.? Wasze wrażenie z rozmowy? Pozdr. Tomasz
    • Ul. Poleczki 7 czy ktoś coś wie na ten temat? Zaprosili mnie na rozmowę i chciałabym się czegoś dowiedzieć o tej firmie? Jaka atmosfera jacy ludzie...?
    • Hej, ostrzegam wszystkich przed pracą w firmie Centrum Telemarketingowe. Miałem wątpliwa przyjemność pracować tam kilka tygodni. W tej firmie stosuje się złodziejskie i chamskie praktyki. Takie oto: 1. Obcina się płace za to, ze telemarketer nie dodzwonił się do danej firmy, bo np. w bazie był błędny nr telefonu albo nikt nie odbierał 9 co jest z pewnością "winą" pracownika) 2. Obcina się stawki za to, że klient, którego konsultant umówił na wizytę kuriera, rozmyślił, się, zmienił ...
    • Hejj...od kilku tygodni w necie stale pojawia sie taka ww.oferta.. Czy wiecie cos nie cos o tej firmie...?wiem tylko ze to w budynku Radia zet w centrum....wiecie moze ile mozna zarobic tam na reke??i jakie sa godziny pracy...? no i oczywiscie...na czym polega praca...(przez tel.nie podaja takich informacji)... pozdrawiam!:)
    • Trzy miejące temu zrezygnowałam z pracy w jak to my mówiłysmy w Gó..anych Ciuchach (czytaj Galeria Centrum).Oczywiscie odeszłam na mocy porozumienia stron. Odeszłam bo co tam sie wyprawia z pracownikami to niemalże Biedronka 2, swoja droga to dziwne ze nikt nie dorwał im sie do tyłków. Ale nie o tym....Wczoraj z mężem byliśmy na zakupach w Galerii Mokotów i przy okazji weszlismy do GC , bo mam tam kolezanki i pomyslelismy sobie ze doradza nam przy wyborze kurtki dla męża.Co sie ok...
    • Hej, Jakie miejsca w Centrum Wawy typujecie na najbardziej odpowiednie/fajne/przyjemne na biznesowe spotkanie z klientem? Miejsce, gdzie można wypić kawę i pogadać. Dzięki za sugestie!
    • Czy ktoś się orientuje ile płacą za godzinę? I czy w ogóle płacą... bo i z tym różnie bywa...
    • Właśnie umówiłam się na konsultację. Doradztwo świadczą nieodpłatnie. Mogę również skorzystać z nieodpłatnych warsztatów. Od ponad roku bezskutecznie szukam pracy. Wcześniej przez kilka lat pracowałam. Zauważyłam narastającą frustrację, bierność, niskie poczucie wartości, bezużyteczność itd.. Zaczynam niemalże izolować się od ludzi, wycofywać z życia.
    • jesli znajdzie sie ktos kto ubiega sie na stanowisko pomocy biurowej- gonca zdecydowanie odradzam praca polega glownie na bieganiu po Wwwie i zalatwianiu wszystkich ich spraw poczawszy od jezdzenia po urzedach konczac na bankach i poczcie :D pracy biurowej jest o wiele mniej niz by to wynikalo z ogloszenia, oprocz tego wymagaja by osoba dbala o porzadek w kuchni i lazience <lol> Proponuja 950 zł netto i bilet miesieczny heheh.mnie to rozsmieszylo :D juzmogliby szukac osob...
    • Czz ktos moze bral udzial w rekrutacji przeprowadzanej przez ta firme
    • Witam, Zostałam zaproszona na rozmowę w sprawie pracy na stanowisko asystentki Prezesa Zarządu. Czego moge się spodziewać na rozmowie, na co mam być przygotowana, może ktoś już był...
    • Czy ktoś tam pracował?Jakie są płace?Słyszałam,że cv i list motywacyjny trzeba tam napisać po polsku i angielsku a płace,że niby marne.Kto wie jak tam jest naprawdę?
    • Czy ktoś słyszał o czymś takim? Czym się tam zajmują?
    • czy ktoś z was pracował w tej firmie? Jak jest atmosfera i zarobki. Z góry dziękuję.
    • Było ogłoszenie w GW, zadzwoniłam, poszłam na spotkanie i wypełniłam ankietę.Następnego dnia oddzwonili, czy mogę pojutrze rozpocząć dwudniowe szkolenie. Nie mogłam, bo pracuję już na etat i musiałaym wziąć dwa dni urlopu, więc umówiłam się na dalszy termin. Czy ktos u nich pracował/pracuje? (sprzedaż przez telefon), czy płacą w terminie, czy jest jakaś pensja podstawowa+prowizja, czy tylko prowizja i jakie ogólnie są warunki pracy? Będe bardzo wdzięczna za informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się