Dodaj do ulubionych

Nowe centrum serwisowe ACXIOM

IP: 217.153.180.* 14.08.07, 09:57
Witam,
podobno ACXIOM otwiera nowe centrum serwisowe w Polsce. Zatrudniają
specjalistów IT. Czy ktoś był na rozmowie kwalifikacyjnej? Jakiej klasy
specjalistów poszukują / doświadczenie / technologie / itp.? Wasze wrażenie z
rozmowy?

Pozdr. Tomasz
Obserwuj wątek
    • Gość: ewelina Re: Nowe centrum serwisowe ACXIOM IP: *.centertel.pl 14.08.07, 21:05
      Szukają specjalistów od baz danych, analityków, młodszych
      analityków. z tego co wiem rekrutuje dla nich Inwenta-wejdź na ich
      stronę. Mój znajomy był na rozmowie i była przeprowadzona po
      angielsku, więc język musi być perfekcyjny, ale podobno zarobki nie
      będą imponujące.
      • Gość: informatyk Re: Nowe centrum serwisowe ACXIOM IP: 24.144.6.* 20.09.07, 12:14
        z tego co wiem to zarobki nie sa zle - na zycie wystarczy a firma
        stawia na ludzi i na szkolenia. jezeli nie masz doswiadczenia to
        gdzie znajdziesz superplatna prace :( tutaj podobno maja sie mocno
        rozwijac a z tego co mowil kolega to jest szansa, ze Ci co teraz
        dolacza beda potem awansowac :)))
        • Gość: oraDev Re: Nowe centrum serwisowe ACXIOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 23:30
          A ktoś wie jak się kształtują zarobki programistów z doświadczeniem w tej firmie?
          • Gość: PK Re: Nowe centrum serwisowe ACXIOM IP: *.chello.pl 12.01.08, 19:16
            Już od ponad 3 miesięcy pracuję jako inżynier, ale nie programista. Nie mogę
            narzekac na zarobki. Dzięki tej pracy nauczyłem się rzeczy, za które na
            szkoleniach musiałbym zapłacić grube tysiące. Udało mi się też dostac podwyżkę...

Firma bardzo poważnie traktuje rozwój swój przez rozwój kadry, ale tez
            infrastruktury.
        • programistadelphi Re: Nowe centrum serwisowe ACXIOM 13.01.08, 01:07
          Nie mam nic do tej firmy, ale nie mogę ścierpieć prowokacji (choć już trochę
          starej). Powyższy post "informatyka" jest z numeru IP przypisanego do Conway
          Corporation, z siedzibą w mieście Conway w stanie Arkansas, leżącego w
          odległości 40 km od Little Rock. A tam mieści się główna siedziba Acxiom. Jak na
          USA to znaczy po prostu przedmieścia (poniżej 30 minut samochodem)...
          • Gość: devi Re: Nowe centrum serwisowe ACXIOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 14:39
            do podbnych wnioskow mozna dojsc po pobieznej analizie tresci tego prymitywnego postu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka