Forum Gospodarka Fundusze Unijne
ZMIEŃ
      centrum

centrum

(3 wyniki)
    • Witam, czy moge liczyć na jakis grosz i skąd? Mam teren na wsi w pobliżu dużo wsi, kilka niedużych miast Chciałabym wybudować na nim centrum dla dzieci, edukacja + zabawa dla dzieci w wieku 4 miesiące- 7 lat. Nie byłoby to przedszkole, ale miejsce, w którym psycholog, pedagog, plastyk prowadziliby warsztaty dla dzieci.Czy mogę otrzymac jakieś dotacje na wyposażenie sal? Czy moge sie starać o środki na wynagrodzenia kadry? Wiem , że jest program rozwoju wsi, ale pieniadze otrzymuja ...
    • Chce otworzyc centrum edukacyjne dla dzieci i mlodziezy .Mieszkam na Slasku .W centrum maja byc prowadzone zajecia dodatkowe dla dzieci od lat 2 do 15 z zakresu sztuki -zajecia plastyczne,muzyczno - taneczne ,teatralne ,oraz jezykowe.Czy sa szanse otrzymania dotacji na ten cel, dodam ,ze dysponuje wyremontowanym lokalem w centrum miasta na 1pietrze o pow.200m.
    • studium(4)

Witam! Mam pytanie techniczne - jak należy wyliczyć przychody netto w projekcie kulturalnym - Centrum Kultury - skoro nie będzie ono uzyskiwało żadnych przychodów - wszystko finansowane z kasy UM. DNR wychodzi ujemny co po dodaniu do DIC daje R>100%. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się