chalkidiki

(3 wyniki)
  • pytanie mam nietypowe (jak dla mnie:)) Otóż dziecko chcę zabrać na wycieczkę do Grecji a dziecko jak to dziecko.. ponieważ nie wie co to Grecja a żadna koleżanka nie była to nosem kręci bo "w Chrowacji to jest fajnie bo tam koleżanki jeżdżą" a "pod Berlinem to jest aquapark Tropikalna wyspa i tam to dopiero jest cudownie"... no kurczę gówniarka ma we łbie poprzewracane... NO! Więc pytanie brzmi - czy w okolicach Chalkidiki np. w Salonikach jest jakiś odjechany aquapark???... ale taki...
  • Nijak nie mogę tego rozgryźć; np. Halkidiki czy Hania raz tak a raz tak. W czym rzecz???
  • Grecka służba meteorologiczna wystosowała nadzwyczajną notę ostrzegawczą przed gwałtownymi opadami deszczu i burzami, które jutro i w poniedziałek nawiedzą północną Grecję: Macedonię, Trację, północne Morze Egejskie, Epir i Tesalię. W wielu rejonach może wystąpić grad a burzom towarzyszyć mają gwałtowne wyładowania atmosferyczne. Dziś w Salonikach jest 30 stopni ale w następnych dwóch dniach będzie już tylko 20..We wtorek znów wyjrzy słońce i znów wróci gorąca pogoda.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się