Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      coca-cola

coca-cola

(2 wyniki)
    • Obie zawieraja kofeine. Powszechnie mowi sie, ze na zwykle bg kawa pomaga- opinia moich znajomych ktorzy nie wiedza co to jest migrena. Na mnie dziala jak plachta na byka, szczegolnie gdy juz troche boli. I tak pije jedynie rozpuszczalna, bo od samego zapachu zwyklej z expresu robi mi sie niedobrze i mam wrazenie ze zaczyna bolec. Natomiast cola to czesto dla mnie ratunek- gdy srednio boli i nie dzialaja zwykle ibupromy a nie chce brac tryptana pol litra coli czasem zmniejsza bol. ...
    • Mój lekarz ginekolog kazał mi odstawić tabletki antykoncepcyjne ze względu na migreny( dość nietypowe hemiplegiczno-okoporaźne). Kazał mi zrobić badania biorezonansem magnetycznym Regumed na alergeny i zaczął mi leczyć alergie które mogą w dużym stopniu wywoływać migreny. Wątpię, żeby alergie wywoływały taki rodzaj migren. Dostałam wcześniej leki blokery wapnia, ale kazał mi z nich zrezygnować. Co myślicie o takim leczeniu? Macie podobne doświadczenia lub jakieś rady? Dziękuję za wszelkie sug...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się