cudowne lata

(10 wyników)
  • Info z ich Facebooka: Spośród kultowych seriali zagranicznych jesienią planujemy emisję "Savannah", Cudownych lat", "Z Archiwum X".
  • Bardzo sie ucieszyłam, że powtarzają ten serial, ale dzisiaj miał być 13 i 14 odcinek a puścili pilota i odcinek 2 (Huśtawka). Nie oglądałam od początku serii ale wcześniej widziałam kilka odcinków i też chyba nie były po koleji. Ktoś może mi to wytłumaczyć? Pomijam fakt że godziny emisji nie pokrywają sie z rzeczywistością.
  • Trzy lub cztery soboty około 8 rano można było obejrzeć wyżej wymieniony serial. w tą sobotę coś pt"kochanie zmniejszyłem dzieciaki" odcinek któryś. pozostaje mi tylko napisać coś brzydkiego. ale jako że zwykle nie bluzgam w necie to mi się nie chce dla polsatu
  • Z wszystkich seriali, jakie kiedykolwiek pokazywała na TV, "Cudowne lata" wspominam najlepiej. A był to chyba najrzadziej powtarzany serial. Uwielbiałem go i do dziś wspominam jak to streszsczałem sobie kazdy odcinek! Pamiętacie?
  • Poszukuję pierwszych 20-tu odcinków,niestety przegapiłem, teraz mozna je oglądać w tv4
  • Dziś o 17 były dwa pierwsze odcinki
  • www.polsat.com.pl/oferta/news?inf=100097498&nr=2 od 20 stycznia - sobota, godz. 08.15 Suuuuper! Tylko szkoda że tak wcześnie :/ Przynajmniej o 10 mogliby ten serial pokazywać.
  • samych niezapomnianych chwil,i wiele optymizmu każdego dnia,zawsze uśmiechu na buzi i wiele szczerości wsercu oraz serdeczności do samego siebie jaki innych. Dla wszsytkich udanego sylwestra,nieważne czy w domu czy na balu,ważne żeby było fajnie. [img]https://elementarz1.blox.pl/resource/nnrszampan.gif[/img]
  • Czy pamiętacie serial o chłopaku który będą 40 latkiem cofa się do czasów liceum i przeżywa wszystko jeszcze raz ? Jedyne co pamiętam to to że w jednym z odcinków grał piosenkę Green Day - Time of Your Life.
  • ;) entimg.msn.com/i/ap/3222006/nyet18403221959.jpeg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się