Gość: holden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 18:39 Dziś o 17 były dwa pierwsze odcinki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: Vh1=Cudowne lata 29.04.10, 20:24 Przypadkiem się załapałam.Nie wiem,czy pamiętacie,ale w Pl puszczano od drugiego odcinka!Dopiero dzisiaj zobaczyłam wstępniaka Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorek79 Re: Vh1=Cudowne lata 29.04.10, 21:23 Właśnie teraz leci, ale nie wiem który to odcinek, jeszcze się nie połapałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorek79 Re: Vh1=Cudowne lata 29.04.10, 21:26 Trochę pogrzebałam i dowiedziałam się, że teraz leci trzeci odcinek, a o 21.30 będzie kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: Vh1=Cudowne lata 30.04.10, 08:49 W czołówce jest inna wersja piosenki:| Założę się o milion. Poza tym reklamy bardzo przeszkadzają, odcinki są takie krótkie. Poza tym - uwielbiam ten serial, po latach dostrzegam zupełnie inne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorek79 Re: Vh1=Cudowne lata 30.04.10, 13:50 Też mi się wydawało, że jest inna wersja piosenki w czołówce, ale pomyślałam, że może na początku była inna, a ja pamiętam piosenkę z późniejszych odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
matti_hautameki Re: Vh1=Cudowne lata 30.04.10, 15:23 Chyba w drugiej czy trzeciej serii zmienili wersję. Swego czasu ściągnąłem wszystkie odcinki - jak w tym serialu była fantastyczna muzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hellada77 Re: Vh1=Cudowne lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 19:42 Witam. zauważyłem, że ciekawisz sie tym super filmem. Czy naprawde ściągnąłeś wszystkie odcinki??? To byłby prawdziwy sukces. Wielu chciałoby ten film u siebie ale mało kto ma go ściągniętego. mój adres hellada77@wp.pl prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wand-a1 Re: Vh1=Cudowne lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 08:52 ja oglądałam serial tu peb.pl/komedie/242906-rapidshare-cudowne-lata-wonder-years-1988-a.html też go bardzo lubię, zwłaszcza, że jestem tylko trochę młodsza od Kewina i mogę porównać poziom jego życia z moim, przy takim samym statusie społecznym Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Vh1=Cudowne lata 30.04.10, 12:47 Dzięki za info :) Wrzucę w grafik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudowna Re: Vh1=Cudowne lata IP: *.chello.pl 29.05.10, 13:18 no ile razy mozna powtarzac???????!!!!! powtarzaja caly czas 1 i 2 sezon w kolko !!! i mieszaja odcinki, czy ktos wie moze dlaczego i kiedy puszcza 3 sezen i dalej....? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: Vh1=Cudowne lata 29.05.10, 14:56 Kurcze, czemu tego u nas nie powtarzają?...to był cudowny film:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Vh1=Cudowne lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 12:18 masz to samo??o LOL!!a co niby mialabys miec?dziewczynko ty nie wiesz,ze jakcos leci w tv to wszyscy maja "to samo" ??? zal... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: Vh1=Cudowne lata 30.05.10, 16:20 Człowieku, nie mógłbys sie odwalic od ludzi ze swoimi żałosnymi przytykami?? Naprawde żal stukania skoro nie wiesz, ze kazdy ma co innego w tv...toś sie popisał chłopie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudowna Re: Vh1=Cudowne lata IP: *.chello.pl 30.05.10, 21:34 wracajac do tematu... ktos wie kiedy puszcza kolejne sezony, dzis byl ostatni odcinek sezonu 2 i znowu pilota puscili zamiast rozpoczac sezon 3. a dla tych co maja problemy z kolejnoscia odcinkow proponuje: www.film.org.pl/prace/cudowne_lata/sez4_6.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz do myszki Re: Vh1=Cudowne lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 22:47 jak to kazdy ma cos innego w tv?ja mam np odcinek 21 a ty w tym czasie inny??LOL.dziecko,skoro masz cos innego w tv to znaczy ze pewnie inny kanal ogladasz albo dvd;)) zal! wlacz sobie lepiej klan i zaparz melissy;) btw,jestem KOBIETA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Vh1=Cudowne lata 30.05.10, 22:52 "Mam to samo odczucie" "Odczucie" było w domyśle, ale widocznie niektórzy potrzebują jasne, czytelne przekazy, bo się gubią. EOT > btw,jestem KOBIETA!!!! I do tego aż caps był potrzebny <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Vh1=Cudowne lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 23:02 tak,byl caps potrzebny bo do niej to nie dociera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: Vh1=Cudowne lata 02.06.10, 01:29 Boże, co za spam na tym forum...jakis ćwok co nawet pisze sobie w pseudo do kogo pisze, litości... A propos, kobieta to nie człowiek? P.S. nie wysilaj się na odpowiedx. Odpowiedz Link Zgłoś