Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      cysty

cysty

(4 wyniki)
    • Czy ktoś ma pełną wiedzę na ten temat? Może kurcze są jakieś środki czyszcząco- piorąco-dezynfekujące??? Wiem, że chlor nie, mrożenie też nie, jedynie temp. 100 stopni, ale gdzieś przeczytałam, że dopiero po minucie, może to nieprawda. Piszą też, że po kilku minutach giną w temp. 60 stopni - to by była dobra wiadomość, bo pierzemy w tej temp, nie wszystko da się wyprać w 90 st. Słyszałam o zabójczych właściwościach wysokoprocentowej wody utlenionej (np. 30%). Jest też taki preparat weterynary...
    • hej, co myślicie o takim urządzeniu? ja bym dywan, łóżko i inne potraktowała tym najchętniej. W domu mamy tylko 1 dywan u synka w pokoju, ale nie wyobrażam sobie, że miałby się na gołej podłodze bawić. www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfini...w6sBOTk3peMvojNfrupecig=?
    • Mam pytanie a propos zachowania higieny i porządków. Właśnie się dowiedziałam, że moja córeczka ma w sobie strasznie dużo lamblii - 80 cyst w polu widzenia w próbce. Jutro zaczynamy leczenie (jeszcze nie wiem czym bo dopiero idziemy do pediatry). Wiem o diecie ale cały czas nurtuje mnie masa pytań odnośnie porządków i higieny. Nie jestem w stanie przelać wszystkiego wrzątkiem, nie wszystko mogę prać w 90 st. Chciałabym zapytać bardziej doświadczonych, którzy uporali się z problemem - czy ...
    • Co polecacie? podajcie linki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się