Forum Turystyka Europa Ukraina
ZMIEŃ
      czarnobyl

czarnobyl

(3 wyniki)
    • Hej, planujemy jakos pod koniec listopada wyruszyc na Ukraine, Lwow- Kamieniec - Kijow - Czarnobyl:) Wiem ze sa organizowane wyjazdy ze strefa a takze przez bispol tyle ze one ruszaja z Polski i w ustalonym terminie a ja jeszcze nie znam dokladnej daty wyjazdu. Czy ktos moze mi polecic firme/ organizacje ktora organizuje wyjazdy z kijowa. Znalazlem pare online ale nie wiem czy mozna ufac ukrainskim firmom?? Ktos byl z nimi? Z gory dziekuje za odpowiedz. Podzrawiam Janek
    • Czesc, Bede za tydzien w kijowie przez kilka dni. Czytalem o "wycieczkach" na teren czarnobyla .. Moze ktos byl? Warto? Pozdrawiam, Janek
    • Czytałam że można sie tam wybrać bez problemu z Kijowa z jednym z tamtejszych biur podróży. Czy ktoś był na takiej wycieczce i może mi odpowiedzieć na pytania: - czy na taka wycieczkę trzeba się zapisywać z jakimś wyprzedzeniem czy wystarczy po prostu przyjść, zapisać się i następnego dnia jechać? - ile godzin spędza się w strefie zamkniętej? - znacie jakieś namiary na te biura? - jak to jest z noclegami u babuszek? czytałam o nich na tym forum, czy zawsze sie na nie trafia i nie trzeb...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się