czas pracy

(4 wyniki)
  • Jestem nową pracownicą, mam kilka pytań bo już się pogubiłam: Pracuję na stanowisku doradca kasjer, oddz działa w godzinach 9-17, Na początku skarbnik poinformowała mnie, ze mam przychodzić na 8:40 więc tak robiłam, potem moja przełożona upomniała mnie, że nie mogę tego wpisywać jako nadgodziny bo to jest moje przygotowywanie się do pracy (mój prywatny czas), mój czas pracy jest liczony od 9-17. Po 17 jeżeli odsługuję jeszcze klientów to mogę to wpisać jako nadgodziny, ale jeżeli o 17 za...
  • ciekawa jasetm czy w innych oddziałach jest podobnie, to że pracujemy po 10 lub więcej godzin wiadomo, że nie płapą to też, kiedy trzeba przyjść z drugjej zmiany na pierwszą to jest zabronione ponieważ nie można łamać zmian, ale kiedy jest to konieczne ze względu na prace oddziału to tak ale pod warunkiem że nie pracujemy na swoim numerze tylko na numerze drugiej osoby tej z właściwej zmiany żeby nie było przekroczenia czasu dobowego. Czy u was jest podobny cyrk? Co na to PIP? Ale ich to ...
  • Mam pytanie czy w jakimś z oddziałów audyt zajął się czsem pracy, urlopani ,które są udzielane niezgodnie z planem, pracą po kilka tygodni po południu, brakiem przerw dla pracowników i.t.p.,czy Oni nie szukają takich problemów w oddziale.
  • to myśle że kierownictwo tego banku powinno się mocno zastanowić nad tym co się tam wyprawia. A po za tym wyczytałem dziś że ustalono dywidendę aż ( ha,ha,ha)80 gr. za akcję brutto. To ma być najpotężniejszy bank w Polsce?! Znajomy który w nim pracuje powiedział mi czemu pisze po nocy na forum. W pracy dostęp do internetu ma monitorowany i informatycy muszą powiadomić kogo trzeba o wejściu na forum przez pracownika w czasie pracy. To wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się