Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      czas pracy

czas pracy

(9 wyników)
    • Mozliwe, ze sie powtarzam, ale nie bardzo mam czas na sprawdzanie - wole zaryzykowac czyjas krytyke !!! Czas pracy komu sie poskarzyc ????zeby odniesc jakis skutek??? Chodzi o jakies skuteczne skontrolowanie pracodawcy. Moze cos wiecie?? Z gory dzieki za wszelakie info
    • Powiedzcie mi jak to jest z ewidencją czasu pracy, czy ona musi byc w jakiś sposób potwierdzana przez pracownika, podpis, karta itp? czy pracowdawca mo że ja sam wypełniac a pracownik nawet nie musi nic pisać, potwierdzac? to ważne dla mnie bo to karta przetargowa w moim sporze z pracodawcą? kogo mam zapytać? gdzie zadzwonić, żeby wiedzieć na pewno?
    • Ile zarabia w KPMG Starszy Konstultant w grupie doradztwa dla sektora telekomunikacyjnego ? Zakładając, że kandydat ma doświadczenie przewyższające wymagane, doskonale zna sektor telco. Interesują mnie zarobki nie mniejsze niż 16k brutto, dostałem zaproszenie na rozmowę, nie wiem czy warto się pofatygować, ponieważ o big4 słyszałem mało pozytywnych opinii. Prawdą jest, że zapie... się po 12h ? Dzięki za rzeczowe odpowiedzi !
    • Pytanko mam taki: ile kosztuje was jedzenie lunchu lub obiadu na mieście? Mi coraz trudniej znaleźć miejsce gdzie da się coś przekąsić poniżej 30 PLN, a nie będzie to chińczyk bądź pizzeria (myślę tu o centrum Warszawy).
    • Zwracam sie do wszystkich bylych i aktualnych pracownikow sklepow Royal Colection z prosba w temacie " czas pracy,nadgodziny " dzikuje za odpowiedzi ? bardzo zalezy mi na Waszych opiniach .Jestem bylym pracownikiem i niezaplacono mi za nadgodziny za okres 2 lat;((
    • sorry to troche glupie pytanie...ale wy jezdzicie od firmy do firmy i np. reklamujecie produk, takie troche domokrazztwo? ile mozna wyciagnac?
    • Czy wiecie coś o wydawnictwie PLAY Sp. z o. o. z Warszawy - wydawcy pism komputerowych i muzycznych z dołączanymi CD?
    • Ile czasu pracujemy w Warszawie i okolicach. Czy pracodawcy bardzo wykorzystują obecną sytuacje na rynku aby zmusić nas do darmowej pracy po godzinach? Ja pracując w logistyce spędzam w pracy ok. 8 - 8,5 godziny dziennie, ale też moje zarobki NETTO to ledwie ok. 2000 PLN.
    • Proszę o informacje w sprawie pracy jako agent nieruchomości.Jakie są wymagania, płace, perspektywy rozwoju, czas pracy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się