Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      czop

czop

(5 wyników)
    • Dziewczyny mam pytanie.Zaczęło mnie to dzisiaj zastanawiać... Czy można przeoczyć odejście czopa czy raczej jest to niemożliwe? Czy mamusie które mają to juz za sobą mogą mi powiedzieć czy odejście czopa jest wyczuwalne ,bo boję się,że mając taką lustrzycę i siedząc na ubikacji mogę tego odejścia nie zaobserwować,a nie mam zielonego pojęcia czy to się jakoś objawia,czy to czuć?? Może faktycznie nie jest to mądre pytanie,ale... Jak możecie to będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdr...
    • mam pytanie do pań które już rodziły: na ile dni przed porodem czułyście, ze to "już"? nie chodzi mi o regularne skurcze, raczej o to co dzieje się na tydzień czy parę dni przed porodem czy to jest tak, ze czuje się zupełnie normalnie i nagle przychodzą jakies bóle przypominające okres albo słabe, ale regularne skurczyki i tylko po tym mozna poznać, ze już za parenaście godzin? czy np na parę dni wcześniej mogą wystąpić jakieś symptomy?
    • Jestm w 33/34 tyg ciazy, rano wstalam i mialam na spodniach od pizamy dwie mokre plamy-niewielkie, a na bieliznie troche "sluzu". Ja nigdy wczesniej nie rodzilam, co to moze byc? czy to normalne????:( DZIEKUJE I POZDRAWIAM
    • chcialebym sie dowiedziec czy macie jakies bole i czy macie jakies skurcze przepowiadajace?
    • czesc dziewczyny za 2 tyg. mam termin porodu a czuje ze twardnieje mi brzuszek i czuje tepy bol w pachwinach najgorzej czuje wieczorem jak wstaje do wc. nie wiem co powinnam zrobic troszke sie martwie czuje jak malenstwo sie przeciaga ale nie wiem czym to moze byc spowodowane wzielam nospe i juz mi lepiej duzo odpoczywam. czekam na wasze odpowiedzi serdecznie pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się