czop

(3 wyniki)
  • Dziewczyny zauważyałm, że odszedł mi czop śluzowy. Czy tonie za wczesnie? (jestem w 35 tc). Czy biec do lekarza, czy tez to normalna sprawa?
  • dziewczyny, mam obawy, że nie będę wiedziała kiedy dokładnie powinnam pojechać do szpitala? jestem obecnie w 37.3tc, ciąża przebiega od początku z problemami, tydzień temu lekarz kazał mi odstawić fenoterol, ale nie mam jeszcze zdjętego szewka okrężnego, obawiam się w związku z tym, że przyzwyczaiłam się już do bólu brzucha, oraz do tego, że jest on często twardy. na ostatniej wizycie u mojego lekarza zapytałam o sytuacje w których powinnam zgłosić się do szpitala. lekarz jak zwyk...
  • Czesc ;) Spozniona relacja z porodu ;) Do szpitala trafilismy w czwartek 17 lutego w nocy kolo 3:30 - zaczelo mi sie krwawienie w domu i niewiele myslac pojechalismy do Trzebnicy - tam okazalo sie, ze to czop sluzowy odszedl i ze rozwarcie jest na jedyny 1cm... Polozyli mnie na oddzial polozniczy i kazali czekac ;) Rano zrobili badanie wod plodowych, USG, morfologie i posiew kontrolny, bo wczesniej nie robilam... Potem byl caly dzien czekania, plotkowania z kilkoma przeterminowanymi ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się