Dodaj do ulubionych

PROSZĘ ODPISZCIE!!! czy to normalne???

15.12.05, 09:55
Jestm w 33/34 tyg ciazy, rano wstalam i mialam na spodniach od pizamy dwie
mokre plamy-niewielkie, a na bieliznie troche "sluzu". Ja nigdy wczesniej nie
rodzilam, co to moze byc? czy to normalne????:( DZIEKUJE I POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • lisiczka24 Re: PROSZĘ ODPISZCIE!!! czy to normalne??? 15.12.05, 13:37
      Ja bym poszła do lekarza jestem moze przewrażliwiona te plamy to moga byc wody
      plodowe lepiej to sprawdzic!Niektóre kobiety w ciazy maja jednak zwiekszona
      ilosc wydzielanego sluzu i to moze byc tylko sluz.Mi mniej wiecej od 36 tyg
      odchodzil czop sluzowy a urodziłam w 38/39 a u ciebie to jeszcze na to
      zawczesnie. kurcze ciezko powiedziec moze lepiej poradz sie lekarza jesli cie
      to nie pokoi
      Pozdrawiam
      • azbestowestringi Re: PROSZĘ ODPISZCIE!!! czy to normalne??? 17.12.05, 17:24
        wody plodowe chlusnelyby tak ze bys sie obudzila. te plamy to pewnie od
        nadmiaru sluzu. duzo kobiet tak ma ze nawet po kilka wkladek dziennie zmienia.
        • a.szysia Re: PROSZĘ ODPISZCIE!!! czy to normalne??? 09.02.06, 15:30
          ja jestem w 35/36 tc i od paru dni tez zauważam niewielkie ilości śluzu na
          bieliźnie.Wydaje mi się że to chyba normalne, miałam podejrzenia, że to właśnie
          czop śluzowy, ale w takim wypadku ta wydzielina powinna sie robić coraz bardziej
          zabarwiona, tzn. różowawa albo brązowawa, a jest caly czas przeźroczysta.
          Dlatego myślę,że wszystko jest ok.
        • viewiorka Re: PROSZĘ ODPISZCIE!!! czy to normalne??? 06.04.06, 15:40
          azbestowestringi napisała:

> wody plodowe chlusnelyby tak ze bys sie obudzila
          wcale nie koniecznie. Wody mogą odejśćnagle,ale mogą też wyciekać albo sączyć się baaardzo powolutku.
          • heath2 Re: PROSZĘ ODPISZCIE!!! czy to normalne??? 07.04.06, 13:25
            Obserwuj, co się dzieje, może to tylko nadmierna wydzielina.U mnie za pierwszym
            razem wody się sączyły, szczególnie przy siusianiu, tzn.wydawało mi się, że chce
            mi się siusiu, a to były wody.Nie martw się, zadzwoń do lekarza i obserwuj.
        • azzure1 Re: PROSZĘ ODPISZCIE!!! czy to normalne??? 20.04.06, 01:31
          Niekoniecznie! Mojej siostrze po badaniu gin. zaczęły się wody sączyć, w dodatku
          lekarka jej powiedziała, żeby się tym nie przejmowała i liczyła ruchy dziecka i
          czekała na skurcze(!!!!!) Po dwóch dniach takiego sączenia na siłę wykopaliśmy
          ją do szpitala - dziecko ledwo uratowali przez natychmiastową cesarkę.
    • agaw00 Re: PROSZĘ ODPISZCIE!!! czy to normalne??? 08.04.06, 09:35
      to najprawdopodobnie sluz naet taki czysty przezroczysrty.dla pewnosci idx
      chocby do gabinetu połoznej żeby zbadac wymaz-to trwa dosłownie sekunde
      papiereklakmusowy i gotowe-tez keidys tak sie martwiłam. a jezeli pomyslałamś
      ze to może byc czop sluzowy-to wierz mi tego sie nie da przegapić-czop wygląda
      jak bardzo gęsty katar(nie jak jakies tak galeretki na dni płodne)mega duze
      gluciska:))i moze wyłazic nawet tydzien-wiec spoko grunt to nie panikować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka