Forum Gospodarka Aukcje internetowe
ZMIEŃ
      czytania

czytania

(3 wyniki)
    • Mało pilna i mało ważna sprawa jednak kieruje mną cikawość. Czytam posty na forach i CA i nie natknęłam się nigdy na post gdzie pracownik All popełnił błąd przyznał się do niego, przeprosił i zaproponował rekompensatę. Oczywiście, pisze tu o konkretnych decyzjach godzących w użytkownika, niosących za sobą konsekwencje w postaci blokady czy zawieszenia konta, a nie przedłużeniu czasu trwania aukcji z powodu wiszącego serwera. Czy zdarzyło się kiedyś, że All zmieniło zdanie w jaki...
    • Komentarze odwetowe to istna plaga. Nikt nie czyta przecież odpowiedzi na negatywny komentarz by wyrobić sobie zdanie odnośnie zasadności tylko patrzy - tyle i tyle negatywów. Prześledziłam komentarze negatywne wystawione kilkunastu allegrowiczom oraz odpowiedzi na nie. Tak na oko, na moje wyczucie - typowe odwety za negatywny komentarz to prawie połowa. Na każdy mój negatyw (a nawet na próbę podjęcia sporu) pojawiał się wystawioney przez sprzedającego. No i tak zgromadziłam ich ki...
    • Witam. Moje konto allegro zostało zawieszone za niezapłacone prowizje. Już rozliczyłem się i jestem na zero. Czy moje konto zostanie odblokowane? Pisałem już przez formularz kontaktowy ale od 4 dni cisza. Może tu ktoś mi pomoże? Pozdrawiam - Tomek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się