daru

(7 wyników)
  • Kochani nadeszła mnie refleksja nad darem jaki każdy człowiek posiada , niektórzy nie znają swoich darów nie umieją ich odkryć lub poprostu nie dostrzegają ich a one są . Dar odczytywania przyszłości z kart z obrazków to dar? , z jakiegoś powodu to spojrzenie na karty ma pomóc nam ale może i innym . Z jakiegoś powodu zostaliśmy wybrani do tzw: odczytu kart. Jestem ciekawa czy sami się zainteresowaliście kartami tarota , klasycznymi lub innymi czy może z rodziny ktoś rozkładał karty i jak to ...
  • Odwiedziłam ostatnio www.wrozby.org.pl i poprosiłam wróżkę o wróżbę i poradę. Mam problemy z chłopakiem i w pracy, zrobiłam to bo czułam się fatalnie byłam zdesperowana i nie wiedziałam jak sobie dalej poradzić w życiu. Kiedyś sceptycznie podchodziłam do wróżb, horoskopów, ale od kilku tygodni sprawdza się wszystko co ta wróżka Otis mi przepowiedziała. Dużo mi to pomogło. Jak uważacie czy to tylko zbieg okoliczności, czy naprawdę wróżki mają moc widzenia w kartach przy...
  • 1. Energie i sprawy które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - [b]Cesarzowa[/b] 2. Cele które udało się osiągnąć w ostatnim roku/cyklu (zadania ukończone) [b]Wieża(wyjelam niechcacy dwie, ale z dwóch wybralam te, ta druga to Slonce[/b] 3. Sprawy i zadania które przechodzą do tego roku/cyklu [b]Wisielec[/b] 4. Gdzie jesteś dzisiaj.[b]Gwiazda[/b] 5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku/cyklu [b]Sąd[/b] 6. Wyzwania i trudności z którymi się zmierzysz [b]Umi...
  • Ja wiem że w pewnym wieku urodzin się nie obchodzi;) - ale właśnie stuknęła mi okrągła rocznica urodzin Na tę okoliczność wyciągnęłam sobie karty, którymi chcę się Wam pochwalić: z przełożenia [b]Cesarz, Q mieczy, 9 monet[/b] - pan pani i pieniądze Niby fajnie tylko ta pani taka jakaś smutna 1 Energie które odchodzą - [b]moc[/b] - no pięknie się zaczyna - odejdzie mi radość zapał siła 2 Cele które udało mi się osiągnąć - [b]4 buław[/b] - bardziej zauroczenie niż romans, harmonię (chyb...
  • Co wam się spełniło? Co prawidłowo odczytałyście z kart lub co dla was idealnie przepowiedziano? Jesteście zadowoleni? W ub. roku nie robiłam rozkładu, lecz mam zapisany urodzinowy (k. kwietnia). 1. energie i sprawy które już się kończą - wieża szczęśliwie dobrnęłam do końca remontu mieszkania, załatwiania papierów, skończyło się zawirowanie :) 2. sprawy i zadania które przechodzą na następny rok - as kijów szukam połowki nadal (aktywnie!) 4. gdzie jestem dziś - 8 monet na dor...
  • W związku że dziś kończę takie tam sobie latka (dziewczęciem już nie jestem matroną jeszcze nie) postanowiłam rozłożyć sobie urodzinowy Obecnych zgromadzonych ładnie proszę o pomoc w interpretacji bo ja chyba za bardzo interpretuje pozytywnie [b]1 Energie które odchodzą - 7 buław[/b] - koniec utarczek słownych kłótni leków i obaw i martwienia się [b]2 Cele które udało mi się osiągnąć - 10 mieczy[/b] - ten rok był bardzo trudny pod względem psychicznym dużo łez depresji pogrzebanych nadzi...
  • chciałbym poznać bliżej sprawy ezoteryki, czy może mi ktoś napisać coś bliżej na ten temat , np. jasnowidzenie , jak można sprawdzić czy posiada się jakieś małe zdolnośći do tego , czy można je rozwinąć ?czy można nauczyć się wróżenia z kart tarota prosze o informacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się