daru

(5 wyników)
  • Każda choroba jest dla nas przykra. Chcemy jak najszybciej pozbyć się dolegliwości, które nas dotknęły. Czy ktoś z forumowiczów zastanawiał się dlaczego? Otóż uważam, że każda choroba jest darem, pokazującym nam to, co w naszym życiu robimy źle. Zastanawialiście się poważnie, czy dbamy o włściwe relacje z otoczeniem, czy nasze emocje są właściwe, jak się odżywiamy i dbamy o własne ciało? Jak spędzamy wolny czas i jak regenerujemy zużyte siły witalne? Każda choroba ma swoją przyc...
  • Do kościoła znowu przyjedzie słynny franciszkanin ojciec W. – zaczepiam na ulicy starszą kobietę: – Uzdrowienia? Ja nie chcę nic mówić. Nie chodzę tam od czasu, kiedy zaczęłam głuchnąć... I jeszcze gorsze rzeczy mówią, ale ja teraz chodzę do bioterapeuty. Nie podoba mi się też, że k.k oliwami i innymi rzeczami handlują, a sami handel niedzielny zwalczają
  • Witam, chcialem sie was poradzic co mam zrobic bo zostalem bardzo skrzywdzony przez tzw charyzmatykow koscielnych, .bylem u dwoch u jednego by sie oczyscic z nieudanej bioterapi choc moze juz bylem oszczyszczony ale nie bylem pewny i u drugiego po 6 miesiacach bo po 1 charyzmatyku czulem sie jeszcze gorzej, nie ma pojecia co zrobil ale ponoc ten pierwszy byl specjalista od leczenia duszy i po nim nabawilem sie nerwicy ,leku przez kosciolem i pieklem, bog wymieszal mi sie z szata...
  • Interesuję się od niedawna medytacją, wizualizacja itp. Przeraził mnie jednak przecztany artykuł o osobach opętanych. Ponoć interesowanie się magią, medycyną niekonwencjonalną , medytacjami otwiera drogę złym duchom. Grozi to opętaniem. Po za tym zły duch daje często niezwykłe dary swojemu nosicielowi typu moc uzdrawiania, czytania w myślach i wróżenia. Nie robi krzywdy dopóki nie wracamy do Kościoła. Trudno mi to oceniać. Czy ktoś miał podobne przezycia?Jestem Ciekawa Waszych spo...
  • Pani Marleno na swojej stronie napisala Pani ze jest tez jasnowidzem.Czy ta umiejetność np; towarzyszy też rozkładaniu kart, czy pojawiają się wtedy wizję czy też np pokawiaja się w czasie np; snu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się