daru

(20 wyników)
  • Czy uważacie,że etyki i wróżenia można się nauczyć,a może trzeba mieć dar po przodkach? A może to coś.Jak uważacie?
  • Bardzo proszę o opinie na temat tej placówki, bo coś mi się zdaje, że dałam się nabić w butelkę.
  • Witam, Poszukuję osoby, która posiada to "coś" co powinna mieć prawdziwa "wróżka" - intuicję - jasnowidztwo! Dar! Szukam osoby, dla której człowiek jak i tarot nie mają tajemnic. Szukam osoby, która już z samej aury człowieka, pokazanego zdjęcia potrafi powiedzieć "cuda". Szukam osoby, która swoim wrodzonym talentem pomaga ludziom, a nie wzbogaca się na ich bólu. Szukam osoby, która perfekcyjnie potrafi określić miejsce, czas, zdarzenie. Jeśli znacie w/w człowieka bardzo proszę o kon...
  • Szanowni forumowicze. Chciałbym zasięgnać informacji na temat Centrum Zdrowia i Urody "Dar" w Warszawie. Podobno zajmują się usuwaniem klątw i uroków. Wiecie coś na ten temat? Byliście u nich? Czy są wiarygodni? Bardzo proszę o opinie na ich temat.
  • udokumentowaną wiedzę czyli dyplom potwierdzający jej wiedzę ,umiejętności? A może wg was nie potrzebny jest papierek ,tylko wtedy skąd wiemy ze mamy do czynienia z fachowcem,czy ktoś by z was zatrudnił lekarza bez dokumentów potwierdzających że nim jest ,a wróżka to taki sam zawód.A może uważacie inaczej?
  • Czy wróżba to usługa? Czy należy ja łączyć ze strona finansową? Czy to się ze sobą kłoci?, Jakie są Państwa zapatrywania? Czy to nie jest sprzeczne ze sobą: płacenie za coś, co jest tak eteryczne, zależy w tak dużej mierze od wyczucia, umiejętności, aury pozaziemskiej, rzecz by można?
  • [b]www.swiatwrozek.pl[/b] [b]11-12 lipiec [/b] [b]Kurs Magii i Mantyki Run[/b] "Tylko znajomość run daje prawdziwe mistrzostwem Czarnoksiężnika" Leguin "Czarnoksiężnik z Archipelagu" Runy to system nie tylko mantyczny, ale również magiczny. Tzn. wróżyć przy ich pomocy również można, jednak najważniejsza ich zaleta to prawie idealne przystosowanie do wykonywania różnorodnych magicznych operacji. Można dobrać ezoteryczne imię, przygotować talizman ochronny, przynoszące szczęście...
  • Ostatnio pytając kart o jedną sprawę pokazały bzdury - bałagan. Nie chciały odpowiedzieć na zadane pytanie. Zaczęłam krążyć wokół tematu zadając inne pytanie, ale ciągle o tą samą sprawę. Coś pokazały. Ale nie sprawdziło się to co zobaczyłam. Czy Wam też się to zdarza? Czy jak widzicie, ze karty nie chcą nic pokazać odpuszczacie sobie? Czy drążycie, aby się czegoś dowiedzieć? I jak jest wtedy ze sprawdzalnością? Bo tak jak mówię, nic się nie sprawdziło, a pokazały "niby" co się wydarz...
  • Postaram się jak najkrócej przedstawić w czym problem. Zaobserwowalam u siebie dziwne...przeczucia. Wiele już razy zdarzyło mi się na czyjś widok pomyśleć o jego zbliżającej się śmierci,albo o poważnej chorobie.Najgorsze, że to się sprawdza!!! Moja rodzina początkowo mnie "rugała" za takie bajdurzenie,teraz nawet wierzą, ale ja staram się już o tym nie mówić... To nie dziala na zawołanie;na nic pytania-a co powiesz o mnie?TO jest jak nagły impuls,nagłe przeczucie o czyimś złym zdrowiu ...
  • Tak jak w temacie,czy to prawdziwa Aida ?!
  • Czy ktoś był u jasnowidz Beaty Wejman w POznaniu? Jak wrażenia? Czy jesteście zadowleni? No i najważniejsze pytanie, czy pani Beata rzeczywis cie posiada dar i potrafi przewidzieć przyszłość.
  • Czy zdolność przepowiadania przyszłości jest grzechem? Czy dla osoby mocno wierzącej darem? Bo przecież prorocy przepowiadali przyszłość! Tytułem wprowadzenia: prorocy nie tylko przepowiadali przyszłość. Także interpretowali teraźniejszość, przez ich pośrednictwo Pan Bóg objawiał swoją wolę ludowi, przekazywał ważne treści, zawierał przymierze. Biblia wiele razy wspomina również o fałszywych prorokach. Byli oni surowo karani przez Jahwe za to, że samozwańczo czynili się Jego rz...
  • Jak zostac wrozbiarka??Ja umiem przewidywac przyszlosc...POMOCY???
  • Pytam z czystej ciekawości jak to jest z kims kto wróży za darmo w ramach tzw pracy domowej, czy nie jest to tak, że ktoś kupił sobie karty do tarota, przeczytał parę porad w jaki sposób odczytywać karty i zaczyna wróżyć... Bo to w tym momencie niedźwiedzia przysługa...
  • magia.onet.pl/1,195,8,18645986,52245025,572614,0,forum2.html Obejrzyjecie sobie jeszcze film egzorcyzmy Analize Michel , wtedy zrozumiecie ,że całe to forum, wróżbiarstwo i magia to wpływ szatana!!!!!!
  • Jak myslicie (wiecie), czy zdolnosci jasowidcze moga/powinny byc udziałem dobrej wrozki? Niektore wrozki prosza np; o zdjecie osoby o ktora pyta klient i jeszcze dodatkowo ich interpretacja kart jest jakby poglebiona, a nie tylko suchy wyklad.
  • Ten moj watek to wcale nie bedzie glupi zarcik, czy jakas prowokacja, juz od dlugiego czasu obserwuje u siebie powtarzajace sie sytuacje, tak ich bylo wiele, ze w koncu daly mi do myslenia, zastanowily, zaczelam myslec "Czy to oby tylko czysty przypadek?"... No to juz Wam pisze o co chodzi: Mianowicie zauwazylam, ze gdy popatrze sie na jakas osobe, tak normalnie, mimochodem - to albo sie ta osoba przewraca, potyka sie, cos jej upada... PRZYKLADY: Np. w supermarkecie upadaja jej zak...
  • Witam. Wiem że to głupia prośba, ale czy ktoś mógłby mi bezineterownie pomóc, za zwykłe słowo: dziękuję???
  • bylam kilka razy u wrozek- w zasadzie powiedzialy mi to co w glebi duszy wiedzialam.Sprawdzaja sie przepowiednie, ale wiem ze ja tym kieruje.Czasami mam wizje dotyczace mojej przyszlosci,to przychodzi niespodziewanie i w tym momencie "wiem" wiem ze tak bedzie.Wrozylam kolezanka z tarota.. trafnie.Szukam drogi ktora powinnam podazac.Ostatnio mecze sie,bo wiem ze mam dany jakis dar,ale nie moge trafic na te droge.Jestem szczesliwa osoba,ale bylabym jeszcze bardziej uszczesliwiona gd...
  • Witam Wróżki! Chciałam się zapytać w jaki sposób można kontrolować kontakty ze zmarłymi i czy w ogólne mozna mieć na to wpływ. Całe życie bowiem zastanawiam się po co mi ten dar? Może Wróżki odpowiedzą? :-) Urodziłam się 29 kwietnia 1978 roku o godz. 22.45 Czy to prawda, że w Polsce dzieci rodziły się co 5 minut ? Pzdr. mia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się