daru

(8 wyników)
  • "Wielkim darem od Pana Boga" nazwał ordynariusz świdnicki bp Ignacy Dec Radio Maryja i Telewizję Trwam. Duchowny w niedzielę uczestniczył w IX Polonijnej Pielgrzymce Rodziny Radia Maryja w Doylestown w Stanach Zjednoczonych. - Radio Maryja i Telewizja Trwam uczą nas dobrego, ewangelicznego myślenia w wymiarach naszego kraju i niemal całego świata. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4281029.html A wy Ewangelicy macie jakiś dar od Boga podobny do Radia Rydzyk?
  • Mam pytanie, znam kapłana, który dosłownie wie wszystko o człowieku, jego problemach.... nawet na pytanie w myślach skierowane do Boga potrafił bez problemu odpowiedzieć na spowiedzi. Jakim cudem.? przykładów mogę przystaczać wiele
  • Skopiowałem z innego forum. Jako że jest tu kilku zielonoświątkowców. mówienie nieznanymi językami jest objawem opętania Autor: ant777 ☺ Data: 23.10.06, 12:06 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz ------------------------------------------------------------------------------ -- Do takiego wniosku mógłby dojść czytelnik GW. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3696978.html "Najwyższym sposobem jego działania jest opętanie. Przejmuje wówcz...
  • ostatnio byłam na nabożenstwie gdzie był zaproszony gość z zagranicy i modlił się o uzdrowienie. W swoim kazaniu mówił że wolą Boża jest aby wszyscy byli zdrowi. Nie była to tylko taka modlitwa, on rozkazywał chorobie aby opuściła chorych. Miałam trochę mieszane uczucie, zwłaszcza że nie zobaczyłam na własne oczy aby ktoś wstał z wózka. U niektórych nastąpiła poprawa, ból zniknął, ale dla mnie to nie było przekonywujące.
  • Na innym forum zadano mi pytanie o roli kobiety w kosciele protestanckim .... Odpowiedzialem ze protestanyzm jest tu bardzo zroznicowany. Jak jest w waszych zborach ? Glosza kobiety slowo ? Prowadza kobiety grupy domowe ? sa starszymi ? Sa liderami ? Sa pastorami ? Prowadza szkoly biblijne, ewangelizacje, diakonie ? Ponizej rozne znalezione wypowiedzi. __________________ Dzieje Apostolskie mówią nam o Lidii, która, najpierw sama uwierzywszy w Chrystusa, „została ochrzczon...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się