Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      deski

deski

(19 wyników)
    • po 1,5 roku użytkowania przestała być wolnoopadająca. czy ktoś miała podobny problem? próbował reklamować albo naprawiać?
    • Na pewno wiecie o co chodzi- widzialam w katalogu plytki podlogowe imitujace drewniane deski, ale w sklepach w mojej okolicy o takich w ogole nie slyszeli, a ja przegladajac mozolnie oferty firm tez na razie nie trafilam. Poprosze wiec o podpowiedz jesli ktos zna :)
    • Czy ma ktoś z Was taką deskę? Czy faktycznie jest to fajny gadżet i wygoda w użytkowaniu? Czy raczej mało warta, awaryjna rzecz?
    • Witam, głupie to ale proszę o pomoc w podjęciu decyzji - chcę (tzn tak mi się wydaje :)) położyć deski dębowe lakierowane w przedpokoju, salonie i kuchni (bo tworzą jeden ciąg) i bije się z myślami czy nie wyrzucę pieniędzy w błoto, czy kuchnia i przedpokój "wytrzymają" normalne użytkowanie przewidziane w tych miejscach.. HELP bo zwariuje :) Dziękuję z góry.
    • Witam! Zakupilam wymieniony kompakt i "dedykowana" deske klozetowa. Po zamontowaniu widac jakby trzy warstwy: muszla, ciut dalej spod deski i jeszcze kawalek dalej klapa. Z tego co patrzylam to nie da sie lepiej zamontowac. Przeciez deska powinna wychodzic przed brzeg miski! Jak to mozliwe, ze to nie jest kompatybilne? Mial ktos tak? Mam to reklamowac czy jak? Help!
    • witam! mam dylemat co wybrać, zalezy mi na wenge, ceny w zasadzie nie odbiegają tak tragicznie przy desce litej i barlineckiej, natomiast podstawowa kwestia to GŁOŚNOŚĆ. która będzie cichsza, i czy żeby było ciszej - lepiej tą deske barlinecką jednak przykleić ? adam
    • Jak w temacie. Mam wybrany kolor, ale to w Leroy Merlin kosztuje 89 PLN za metr. Mam do położenia 37 metrów kw. Z materiałami do obróbki to by wyszło ponad 5 tysi. Może wiecie, dzie można taką deskę barlinecką nabyć taniej?? (Warszawa i okolice) Dzięx i pozdrawiam!!
    • Nie mogę mieć w kuchni i łazience wyflizowanej podłogi (konstrukcja na osb), sąsiadom ruszają się płytki, stolarz nam odradził. Czy jedyną alternatywą jest drewno egzotyczne? Czy ktoś ma drewnianą podłogę w tych pomieszczeniach? Jak się sprawdza? A może jest jeszcze jakieś inne rozwiązanie?;/
    • kibelek(5)

ktory polecacie: koło quattro, koło ego (ego plus) czy roca happening czy roca hall. Mysle o opcji podwieszanej zastanawiam sie czy dokladac do deski wolnoopadajacej?? kto ma co jak sie prezentuje?? jaki geberit pasuje do nich? czy polecacie geberit z pierwszej ceny nie mam pojecia na co zwracac uwage?
    • Mam kuchnię połączoną z pokojem i zastanawiam się nad tym czy na całej powierzchni nie położyć deski. Co wy na to? Czy nie jest to przypadkiem mało praktyczne?pzdr
    • Witam, noszę się z zamiarem wprowadzenia drewna do łazienki, głównie myślę o drobnych akcentach jak półka nad kibelkiem z geberita, może nawet obudowa stelaża lub wanny. Teraz pytanie: gdzie coś takiego można kupić, zamówić? Czy w grę wchodzi tylko wizyta u stolarza? Jeśli chodzi o materiał to przypuszczam, że tylko drewno egzotyczne. Jeśli ktoś miałby namiary na kogoś, kto mógłby coś takiego zrobic we Wrocławiu to proszę o info. Drugie pytanie dotycz...
    • Moze pytanie jest troche dziwne, ale pekla mi deska klozetowa i musze kupic jakas nowa, nie znam sie na tym zupelnie...poradzcie jak sie za to zabrac, na co musze zwrocic uwage przy zakupie,jak w sklepie dobrac ksztalt, rozmiar itp. i jakie deski polecacie?....dla mnie to temat zupelnie nowy;-)
    • Czy ktos z Was moze ma lub slyszal o takim urzadzeniu sanitarnym, ktory laczy w jednym funkcje WC i bidetu?? Mamy dosc niewielka lazienke i bidet moze sie nie zmiescic :( Dlatego poszukujemy jakiejs alternatywy. A moze macie jakies inne pomysly?? Bede bardzo wdzieczna za wszelkie informacje lub linki na strony z takimi urzadzeniami.
    • Chciałabym żebyście podzielili się praktycznymi pomysłami, które zastosowaliście w urządzaniu kuchni i całych mieszkań, takie co ułatwiają życie... - na przykład zamontowanie piekarnika na wysokości blatu, nie trzeba się schylać za każdym razem jak chce sie do niego zajrzeć, - długa wąska szafka, która zrobiona została żeby osłonić rurę, teraz jest szafką na mopa, szczotkę, deskę do prasowania - mop już nie podpiera ściany w łazience. Chodzi mi o tego typu pomysły, czasem banalne al...
    • Mam taki problem. Pan hydrulik właśnie zamontował mi stelarz do geberit'a i prowizorycznie przykręcił kibelek. Problem jest taki, że od podłogi ( na której nie ma jeszcze płytek) do najniższego punktu kibelka jest tylko ok 4cm. Moim zdaniem to trochę za mało, przecież jeszcze dojdą kafelki?!! Pan hydraulik twierdzi, że to standard, ale po to wieszam kibelek, żebym mogła tam spokojnie wcisnąć mopa, czyż nie? ~Czy są jakieś określone reguły dotyczące wysokości umieszczania takiego urz...
    • chciałabym podwieszany WC ale mam ograniczenia finansowe. Czy kupię cały zestaw do 450 zł w miarę dobrej jakości ? Na co zwracac uwagę przy zakupie ???
    • Witam forumowiczów. Spodobał mi sie taki oto zestaw: www.ceneo.pl/1601041 Ale mam pewną wątpliwośc, podłączenie ciepłej wody jest tu z lewej strony, w opini ktoś napisal o zamianie głowic gdy ma się ciepłą wodę po prawej stronie, czy ta głowica jest w zestawie czy trzeba ja dokupić? Ma może ktoś ten zestaw i mógłby pomóc? czy jest to dobry wybór a może są też inne ciekawe propozycje. które byście polecili. Kolejna sprawa ta wybór kabiny, czy aquaform lazuro to solidny jakości...
    • Witam, Jestem na etapie kupowania materiałów do remontu calego mieszkanka i nadal nie wiem co połozyc na podłodze w salononie i innych pokojach. Chciala bym cos trwałego nie rysujacego sie i w rozsadnej cenie. Bardzo prosze o porade.
    • taki sam temat podałam na BUDOWA i REMONT, bo potrzebujemy szybkiej pomocy: Mamy problem. Czy może ktoś nam pomóc? Jesteśmy w trakcie kładzenia kafli w aneksie kuchennym i zaraz czeka na s położenie podłogi. Chcielibyśmy połączyć kafle z panelami tak aby nie było widać tej listwy łączeniowej u góry (daszek na kaflach i podłodze) Chcę dodac, że podłoga będzie nie będzie szła równolegle do kafli a prostopadle!! Bardzo proszę o opinie, mamy 2 dni na podjęcie decyzji. Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się