-
Trzylatek zepsuł po 4 miesiącach używania (dociskał, żeby zamknąć). Jakieś uszczelki, śrubki, nie wiem? Tak jak się sama przyglądam, to wydaje mi się, że nie da się nic podregulować, ale może Wy coś wiecie? Deska cersanit.
-
wątek z ludwikiem do wc mnie natchnął-czy jest jakaś WDPD,która nie zamyka deski sedesowej?i może to jakoś normalnie uzasadnic?;)
mój małż jest wytresowany,syn także-wystarczyło,że kot nam zanurkował w wc;)
ale notorycznie spotykam i u ludzi w domach,a jak mam gości-u nas,podniesioną deskę.mnie osobiście odrzuca.ale może mam taką fobię i źle robię,zwracając uwagę?
hm?
-
Miałam dużą deskę, po niecałych 3 latach uszkodził się plastikowy element umożliwiający podnoszenie. Była na gwarancji - wymieniłam na mniejszą (za dopłatą) i po ponad 2 latach w tej "puścił" spaw łączący nóżki, co spowodowało uszkodzenie innych spawów. Deska do wyrzucenia. Czy mam pecha, czy deski tej firmy są tak felerne?
-
Własnie mi się zużyła deska do prasowania i naczytałam się o :) Tyle, że ta deska - bądź co bądź tylko deska do prasowania - kosztuje 140zł...Do tej pory zawsze miałam deski za 20-30zł i nie wiem w czym ta Vileda jest lepsza, że kosztuje aż stówkę więcej..Ja wiem, że ona jest stabilna, porządna, ale napiszcie prawdę - czy warto dać aż tyle więcej? kurde, to [u]deska do prasownia[/u]:)
-
Jw, na co zwrócic uwagę przy zakupie ?jakies firmy polecacie ?
dzięki
p.
-
Czy znacie jakiś dobry środek do mycia deski sedesowej , aby popsikać ją w różne zakamarki
i aby bród odszedł ?
-
czy macie? czy jest praktyczna? czy warto?
proszę o opinie bo stoje przed wyborem czy ma być frezowana czy nie
frezowana czyli z takimi rowkami, frezy na kazdej desce z każdej strony
czy lepiej bez rowków gładkie deski ...
-
Chciałabym kupić zestaw desek do krojenia na stojaku . Jakie polecacie ? bukowe ? bambusowe ? ktoś kupował w sklepie internetowym i może polecić ?
-
Mam do Was gorącą prośbę. Szukam jakiś sposobów na prasowanie łatwe, przyjemne i pachnące. Chcę otworzyć sklep internetowy z produktami dla WDPD, produkty ułatwiające i uprzyjemniające prasowanie pójdą na pierwszy rzut. Sama prasowanie uprzyjemniam sobie oglądając filmy w necie. Tak obejrzałam w ferworze świątecznego prasowania prawie cały cykl z[i] Podkomisarz Brendą Johnson[/i].