Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      deski

deski

(5 wyników)
    • Cześć szukam informacji obiektywnej - czy deska barlinecka czy parkiet, ceny wstepnie skłaniają mnie ku desce, ale mam wątpliwości, może ktoś poleci dobrą w miarę przystępną firmę, sprawdzoną pozdrawiam abrax@provider.pl
    • Witam, bede wdzieczny za odpowiedz na pytanie. Polozylismy w mieszkaniu w bloku deske barlinecka i zastanawiamy sie nad listwa przypodlogowa. Chcielibysmy drewniana. Ale nasluchalismy sie i ogladalismy ze mocowania proponowane przez barlinka sa slabe i te klipsy po prostu nie trzymaja. Alternatywa jest przyklejenie listwy do sciany, ale to ma tez minusy poniewaz za jakis czas przy malowaniu nie mozna listwy sciagnac, poza tym czy taki klej bedzie smierdzial a moze rowniez odpasc w ...
    • Panele(7)

Poszukuję jakiegoś porządnego sklepu z panelami na terenie Wrocławia. Znacie może jakiś?? I jakie firmy polecacie. POzdr.
    • Witam Czy ktoś może mi wskazać kogoś kto zajmuje się klejeniem deski BArlineckiej. Możecie kogoś polecić? Z góry B. Dziękuję!!!!!!!!
    • Chcę sobie położyć w domu deski na podłogę, ale mam kota, który lubi drapać. Zastanawiam się, czy też drewniane podłogi. Czy coś wiecie na temat kocich pazurów i drewnianych podłóg?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się