Forum Kultura Telewizja, kino, seriale Seriale
ZMIEŃ
      detektyw monk

detektyw monk

(8 wyników)
    • Od poniedziałku 8 stycznia na tvn7 ok. godz. 18.00 codziennie Detektyw Monk :) Niestety nie wiem, która seria.
    • Drodzy fani Monka, Na pewno jest wam baaaaardzo smutno z powodu wprowadzenia idiotycznego kuby wojewodzkiego na miejsce naszego ukochanego serialu. Ja sprobowałam napisac do tvn (adres w kontakcie na ich stronie internetowej), skutek - nie odpisali. Pomyslałam, moze za ostro (porownałam ich do głabów z polsatu), napisałam jeszcze raz, tym razem grzecznie i okolnikowo (na kiedy przełozyli monka?) i znow nic. Czy wy probowaliscie jakiegos kontaktu z tą stacja? Udało się wam? Ape...
    • przegapiłam wczorajszy odcinek ktoś oglądał i może napisać, co było? interesuje mnie szczególnie wątek Trudy
    • dla zainteresowanych: dzisiaj o 22:10 w tvn7
    • Którą z asystentek wolicie? Natalie, a może Sharonę?
    • Zapraszam, wpisujcie się. Dzisiaj mnie urzekł kolejny raz...
    • "Na dniach" powracają: poniedziłek - 21:30 Krok od domu (od 18 cze); 22:30 - Bez śladu (już w ten poniedziałek) wtorek - 21:30 Detektyw Monk (od 12 cze), 22:30 - Dowody zbrodni (od 19 cze), Nie z tego świata - 23:15 (od 12 cze) i we wszystkie następne wtorki o godz. 0:30. /Są to kontynuacje, więc albo nowe sezony, albo ciągli dalsze tych przerwanych/ Mie wiadomo jeszcze, co będzie w niedziele zamiast "Wojewódzkiego", zawsze leciał "Monk"... ale teraz trzeba poczekać na inf...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się