trekker21 Re: Detektyw Monk 18.09.05, 10:16 Nie napisałem nic w poprzednim poście bo maiłęm brudna literkę k,i musiałem przeczyścić.Póki co najlepszy serial w tv.Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kashkaa Re: Detektyw Monk 18.09.05, 14:13 prawda. tylko czemu o tak nieludzkiej porze??? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza86 Re: Detektyw Monk 18.09.05, 20:04 Detektyw Monk jest suuper. tylko szkoda, ze wymienili Sharone. ta nowa jest o wiele gorsza. i pewnie sie romans szykuje... Odpowiedz Link Zgłoś
trekker21 Re: Detektyw Monk 18.09.05, 20:49 Aktorke czy asystenke w filmie?Oczywiscie nie zdradzajcie mi wszystkiego bo poki co jest na2 serii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Detektyw Monk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 22:22 wymienili?!:((( fuck fuck fuck! a ona taka fajna była:( Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Detektyw Monk 19.09.05, 12:56 Dlaczego polshit zmienił czas emisji? Zasypiam zanim się odcinek zaczyna mimo walki z organizmem nie daje rady ich oglądać;((( Odpowiedz Link Zgłoś
trekker21 Re: Detektyw Monk 19.09.05, 20:26 Ja tez mam z tym problem.Chciałbym sobie poogladac nowy odinek na świeżo,tak jak na wakacjach,a tak musze nagrywac i ogladac we wtorek:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Detektyw Monk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:55 I ja zasypiam po dwudziestu minutach mniej więcej, a serial jest przedni, a Monk po prostu - do zeżarcia! Nie mogliby z pół godziny wcześniej nadawać?! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Detektyw Monk 20.09.05, 10:25 Ja jakos daje rade obejrzeć, choć czasami jest cięzko, szczególnie w czasie "bloczków reklamowych":-) To moja pierwsza seria serialu, ta która jest teraz na TVN, niestety pierwszej nie widziałam. Ale widziałam chyba na chwilowo odkodowanym Canal+ zapowiedź kolejnej serii i była inna Sharona!!!!!!!!!!!!! Przeciez TA aktorka to połowa sukcesu. tamta mi się wydała jakas nijaka!!! Czy aktorka teraz grajaca Sharone odeszła, czy ja wyrzucili?? Ktos zna jakieś szczególy???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Detektyw Monk 20.09.05, 13:57 www.usanetwork.com/series/monk/theshow/characterprofiles/traylor/index.html To jest chyba raczej zastępczyni Sharony, a nie nowa aktorka ją grająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dizzy Re: Detektyw Monk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:11 "Nie napisałem nic w poprzednim poście bo maiłęm brudna literkę k,i musiałem przeczyścić" powyższe zdanie było bardzo w stylu Monka;-) Odpowiedz Link Zgłoś