Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      deutsche

deutsche

(6 wyników)
    • Witam.Poszukuję informacji dotyczących pracy na stanowisku opiekun klienta w Deutsche Banku.Chodzi mi głównie o to jaki jest zakres obowiązków,jakie są miesięczne zarobki brutto,jaka panuje atmosfera pracy.Za wszelkie informacje z góry dziękuję!
    • Mam zamiar startować w rekrutacji na stanowisko doradcy klienta. Jak się pracuje w tym banku? Na jakie zarobki można liczyć w Warszawie? Czy są jakieś możliwości rozwoju i podnoszenia kwalifikacji?
    • stanowisko specjalisty w back office (z doswiadczeniem) Ktos sie orientuje?
    • Bist Du aus Warschau oder Umgebung? Bist Du Student? Suchst Du einen Job? Wenn Du all diese Fragen mit einem JA bentworten kannst, dann bist Du genau DER oder DIE richtige für uns. Wir suchen deutschsprechende telefonische Kundenberater. Schicke Deinen Lebenslauf in Deutsch und Polnisch. a.gradkowski@gmx.at
    • Szukam pracy w firmie leasingowej i wpadła mi w ręce informacja o tej firmie. Czy ktoś z Was ją zna lub pracuje tam? Proszę o informacje jaka atmosfera, zarobki, możliwości rozwoju.
    • Witam, Czy ktoś z forumowiczów pracuje lub pracował w tym banku? Jak wygląda proces rekrutacyjny? Proszę o opinie i rady. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się