Gość: Zena IP: *.chello.pl 27.01.05, 18:58 Witam, Czy ktoś z forumowiczów pracuje lub pracował w tym banku? Jak wygląda proces rekrutacyjny? Proszę o opinie i rady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karen Re: Deutsche Bank IP: *.chello.pl 28.01.05, 07:35 ja pracuje w innym:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzy Re: Deutsche Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:17 proces rekrutacyjny to glownie rozmowy, rozmowy i rozmowy ... z roznymi dyrektorami departamentow (oczywiscie po ang lub niem). moze byc tez jakis test. ja dostala sie na praktyki i bylam bardzo zadowolona , poczym zaproponowali mi prace na stale i rowniez bylam/jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zena Re: Deutsche Bank IP: *.chello.pl 29.01.05, 09:45 a co z działalnością gospodarczą? Podobno na wielu stanowiskach wymagają jej założenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzy Re: Deutsche Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:03 hmm, nie slyszalem o tym. czesto sie zdaza ze na poczatku nie jestes de facto zatrudniony w banku tylko pracujesz na tzw outsourcie (zatrudnia cie inna firma) (no ale pracujesz w banku i dla banku.) i a zarobki takie same. Odpowiedz Link Zgłoś