Dodaj do ulubionych

Deutsche Bank

IP: *.centrala.kbsa / 10.83.79.* 27.08.03, 15:20
Mam zamiar startować w rekrutacji na stanowisko doradcy klienta. Jak się
pracuje w tym banku? Na jakie zarobki można liczyć w Warszawie? Czy są jakieś
możliwości rozwoju i podnoszenia kwalifikacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: doradca Re: Deutsche Bank IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 27.08.03, 15:28
      Gość portalu: impresja napisał(a):

> Mam zamiar startować w rekrutacji na stanowisko doradcy klienta. Jak się
      > pracuje w tym banku? Na jakie zarobki można liczyć w Warszawie? Czy są jakieś
      > możliwości rozwoju i podnoszenia kwalifikacji?
      Jezeli chcesz zostac akwizytorem produktow bankowych to gratuluje. Jezeli
      chcesz sie dowiedziec opinii na temat tego banku to moze powienienes/powinnas
      odwiedzic inne fora. Na koncu jak nic nie znajdziesz to mozesz wpisac do
      przegladarki adres www.gogle.pl i tam wpisac Deutsche Bank. Oczywiscie przeciez
      to wymaga troszke wyobrazni.
      • Gość: impresja Re: Deutsche Bank IP: *.centrala.kbsa / 10.83.79.* 27.08.03, 16:04
        Z ogłoszenia nie wynikało że jest to akwizycja produktów bankowych, a raczej
        praca w oddziale.
        • Gość: Lord Bobick Re: Deutsche Bank IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 27.08.03, 16:27
          Owszem praca w oddziale - masz telefon i książkę telefoniczną i dzwoń do ludzi
          i wciskaj im produkty bankowe. Dzwoniąc do klienta - jeśli nie rzuci słuchawką -
          wypytasz sie o jego dane i doradzisz mu odpowiedni dla niego produkt.
          Doradzisz bo jesteś doradcą bankowym. Niestety teraz banki tak robią. Zwalniają
          mase ludzi - wyrobników, zatrudniają na prowizje i malutką podstawe akwizytorów
          czy jak wolisz doradców. Baa, czasem jest tak, że musisz otworzyć własną
          dzialalność gospodarczą i działasz na umowie agencyjnej - tylko prowizja,sam
          opłacasz zusy itp... Jak jest w DB nie wiem, bo tam nie pracuje, ale
          naszkicowałem co może Cie czekać...
    • Gość: doni Re: Deutsche Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 14:47
      Czyżby w KBSA było aż tak źle?
      Praca w oddziale = wyrobić plan = sprzedaż => doradca to akwizytor... tylko
      brzmi to o wiele ładniej! to tak jak konserwator powierzchni płaskich zamiast
      sprzątaczki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka