Forum Zwierzęta Nasze zwierzęta
ZMIEŃ
      dla kota

dla kota

(4 wyniki)
    • Proszę o wpisy gdzie moglibyśmy zostawić kotka na tydzień lub dwa, nie mamy nikogo bliskiego kto mógłby doglądać go w domu. Może znacie adresy nad morzem gdzie akceptują zwierzęta domowe to również proszę podajcie. Małgorzata
    • Macie jakiś sposób, by kot przyjął środek odrobaczający? Podanie doustnie tabletki czy roztworu nie wchodzi w grę - nawet weterynarz mi odmówił pomocy (mam charakterne zwierzątko). Są ponoć jakieś środki na skórę czy zastrzyki?
    • Proszę Was o poradę. W związku z wyjazdem mojej mamy opiekuję się teraz jej kotem. Zwykle te wyjazdy trwały około 1 tygodnia. Kot zostawał sam w domu, a ja codziennie przychodziłam karmić go i sprzątać kuwetę. Zrezygnowałam z przewiezienia go do siebie do domu, ponieważ moja kotka zupełnie nie tolerowała go: w małej budził się wręcz tygrys - fukała na kocura mamy (dodam, że to kastrat)i zaszczuwała go. Po dwóch dniach oswajania zrezygnowaliśmy i odwieźliśmy go do mamy, żeby oszczę...
    • Pojutrze bede miala w domu kotke syberyjska, prawie roczna:) To moj pierwszy kotek w zyciu, dlatego prosze o porady,co kupic na poczatek, a co jest zbedne.... Chce zeby mala od poczatku dobrze sie u nas czula :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się