dla kota

(12 wyniki)
  • ile wydaliście na wyprawkę dla kota(mam na myśli kuwetę,żwirek,zabawki,pokarm,drapak,miseczki,kocyk,transporter,zabezpi8eczenie okien)? który sklep internetowy zoologiczny polecacie?
  • Witam, piszę pracę licencjacką dotyczącą rynku gotowych karm dla kotów i psów. Musze przeprowadzić ankietę. Jeśli ktoś ma chwilę czasu, to proszę o wypełnienie. Z góry dziękuje. docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEdaQi15VFVXUzdqbDNxYVUzQXZzRFE6MQ
  • Ostatnio w sklepie dla zwierząt zauważyłam takie chusteczki dla kotów, nawilżone, jakie stosuje się też dla ludzkich niemowląt, wiecie o co chodzi. Producent zapewnia, że sierść kota będzie zawsze czysta bla bla bla. Tak się tylko zastanawiam- koty liżą futerka, czy te chusteczki są całkowicie nietoksyczne, czy nie ma tam żadnego szkodliwego składnika, który by kotom zaszkodził, jak myją sobie futerka? Co o tym sądzicie? Używacie takich chusteczek?
  • Witam, robi się coraz zimniej i zastanawiam się, czy coś takiego miałoby szansę się sprawdzić? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? A może futerko wystarczająco chroni kota przed zimnem i przeziębieniem? Ja mam kotkę rasy egzotyk (gęste futerko), niewychodzącą, ale teraz gdy się zrobiło zimno to boję się ją nawet wypuścić na balkon, żeby się nie przeziębiła. Pozdrawiam :)
  • Jako świeżoupieczona szczęśliwa posiadaczka kocurka zwracam się do Was z prośbą o radę: jaki jest najlepszy, najwygodniejszy i najbardziej praktyczny pojemnik transportowy dla kota? Myślałam o takim miękkim, do prania, ale może się mylę :-) Będę wdzięczna za rady.
  • Mam kota z syndromem urologicznym. Vet zalecił by kot pił więcej. Na początek zalewanie suchej karmy wodą - działało jeden dzień. No dodawanie do wody rosołku oleju z tuńczyka itp.. nie bardzo sie sprawdza. No jeszcze wyczytałem o fontannie dla kota. Trochę to kosztuje i chciałbym zapytać czy to działa i czy jest ktoś komu to nie zadziałało.
  • witajcie mieszkam na 8 pietrze i boje sie o mojego kota. zrobilo sie cieplo i ciezko nie otwierac drzwi, bo bysmy sie podusili :/ a on ciagle miauczy, by go wypuscic. sa jakies sposoby na zabezpieczenie? nie bardzo mi po drodze do jakiegos marketu budowlanego, moze ktos wie gdzie cos mozna kupic? oczywiscie w dobrej cenie :)
  • Witajcie, chcę kupić dla mojego młodego kocurka suchą karmę. Wiadomo, że im większe opakowanie, tym bardziej się opłaca. Nie chciałabym jednak wyrzucić w błoto takiej sumy pieniędzy. Czy moglibyście skorzystać z mojej sondy apropo ulubionej karmy waszego kota i tej, której nie akceptował? To zajmie tylko chwile... a mi pomoże i to bardzo! Z góry dziękuje;) www.olaz85.webpark.pl/ Ps. Nie umieściłam na tej liście karmy Whiskas/Kitekat itp... chodzi mi o te specjalistyczne, ale jeśli uw...
  • jak w temacie.... nie mam juz sily do mojej koteczki - nie chce jesc nic innego jak surowa watrobke... probowalam dawac najlepsze karmy i suche i mokre ale tylko powacha i odchodzi... nawet krojona wolowinka albo urowy kurczaczek jej tak nie kreci jak watrobka. czy kot wyzyje na samej watrobie???
  • witam, zaglądnełam wlasnie na forum z potrzeby konsultacji. Mam kocurka - dosyć rozmownego (tzn. dużo miauczy). Codziennie wychodzi na kilka godzin z domu i potem sobie wraca przez okno (mieszkam na parterze). Dwa dni temu zaniemówił. Otwiera pyszczek jakby miauczał ale żaden dźwięk się nie wydobywa. Kot poza tym sprawia wrażenie zdrowego, jest energiczny, odżywia się itp., nie ma żadnych innych objawów choroby (np. kichania, łzawienia i innych). Zastanawiam sie czy iśc do weta czy może jes...
  • Witam, Zapraszam do odwiedzania sklepu intenetowego z karma dla zwierzat www.zookarma.pl Do wyboru 600 karm suchych i mokrych dla psów i kotów. Bradzo atrakcyjne ceny. Zookarma.pl
  • Mam problem z młodym kocurem- ma 4 miesiace i okropnie rozrabia. Jest wszędzie. To jego prawo, ale jak go nauczyc, ze po stole na przykład chodzic nie wolno?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się