Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      dla psa

dla psa

(14 wyniki)
    • Witam!Chce zrobic paszport dla psa i prosze o podpowiedzi gdzie sie udać i co trzeba zrobić?????
    • byl tam ktos? jak tam jest? jestem ciekawa kiedy taki powstanie kolo mnie:)
    • Witam. Prowadzimy sklep z karmami dla psów. Sprzedaż bezpośrednia oraz internetowa! Zapoznaj się z naszą ofertą! Pamiętaj, ceny zawsze możesz z nami negocjować!!! S P R A W D Ź N A S !!! Prosimy o komentarz... www.justimax.com.pl justimax@justimax.com.pl 0 504 800 680
    • Czolem :) Czy ktos z Panstwa zna jakis mily zbiornik wodny w okolicy Warszawy (Marki, Zielonka, Wołomin i t d) w ktorym jest piaszczyste dno i łagodne zejscie do wody? Pytam, bo chcialbym wykąpać w najbliższy weekend swojego Nowofundlandla. A nie chce mi sie jechac nad Zalew, bo tam diabelny hałas od ulicy :(( T
    • Jak rozpoznać która szkoła jest dobra? O co powinnam spytać treserów na pierwszym spotkaniu? Czy lepej szkolć psa w grupie, czy indywidualnie? W mojej okolicy są dwie szkoły i jeden treser, który szkoli pojedyńczo psy i nie wiem kogo wybrać. Mam psa ON-ka 7 miesięcznego, którego chce wyszkolić na psa do towarzystwa, NIE OBRONNEGO. No i mam problem, poradźcie mi coś prosze. A może powinnam szukać dalej.? Pozdrawiam Anka
    • Ostatnio widziałem reportaż w telewizji na temat jakiejś babki, która w domu zabijała psy i przerabiała je na smalec. Proceder był znany wszystkim sąsiadom ale nikt tego nie zgłaszał! Poszperałem trochę w sieci i zdażały się takie same afery w schroniskach jak przykład Białki. Do tego oglądając strony schronisk widziałem zdjęcia kilku/kilkunastu psów siedzących w jednej klatce, zaniedbanych :/ Waszym zdaniem trafienie do schroniska jest dla psa szansą czy wyrokiem? Zdażają się miłe...
    • Mamy dwuletnią goldenkę. Jada głównie danie gotowane przeze mnie: ryż, makaron, kaszę z dodatkami: kurczak gotowany, marchewka i inne warzywa, biały ser, mleko. Jako szczeniak jadła karmę Eukanuba, ta dla dorosłych jej nie podchodziła, szukaliśmy innej, próbowaliśmy kilku (Royala m in) i stanęło na Chappi - innej nie tyka. Ale dostaje ją rzadko, awaryjnie, kiedy ja nie mogę nic ugotować. Czasem też mięsne puszki dla psów. A teraz do rzeczy: od około 2-3 tygodni potwornie wypada jej sier...
    • Nie orientujecie się czy istnieje coś takiego?Od jakiegoś czsu szukam usilnie suczki dla mojego Yorka.Wiem, że piesek jest bardzo ładny a ponadto ma bardzo dobry harakter.Bardzo chcialabym mieć po nim jednego pieska....ale nie mogę mu wcale znaleźć suczki.Zaczęłam się zastanawiać czy istnieje coś takiego jak takie psie biuro matrymonialne?Może ktoś z Was mi pomoże? Jestem z Warszawy. Kasia.
    • Chciałabym poznać Wasze opinie. Chętnie dowiedziałabym się czegoś od osób, które zakupiły uzdę. Jak Wasz pies na nią zareagował?
    • witam, Przepraszam ze wsadzam sie tu z butami z pytaniem dotyczacym pieska ale nie chodzi o rase. Jesli uznacie ze watek nie pasuje do postow to mnie skasujcie:) chcialam tylko spytac czy jest mozliwosc wykupienia biletu lotniczego dla mojej suni tak samo jak dla normalnego pasazera? Moja sunia wazy 9 kg (rasy Spitz)i nie chce jej wpakowac w luk bagazowy bo obawialabym sie ze moglaby zamarznac. A norma dla psa ktory moze siedziec pod siedzeniem koczy sie na 8 kg....Nasluchalam sie juz...
    • Dziś z żoną preczytaliśmy poniższy artykuł: www.z-palacu-cesarza.j.com.pl/zywienie/praktyki_przemyslu.htm Ten artykuł na trwałe zmienił dietę mojej jamnisi szorstkowłosej, która od tej pory je juz tylko jedzenie domowe. Wczesniej nie wiedziałam jakie składniki składają się na suche i puszkowane karmy oraz jak wiele zwierząt cierpi i ginie w czasie testów przeprowadzanych przez markowych producentów psich karm..... KONIECZNIE przeczytajcie!
    • Ostatniej zimy widziałam wiele psiaków w bucikach. Może trochę śmiesznie to wygląda zważywszy na to, że niektóre buty stylizowane na oficerki, trampki itd ;) ale... Ale. Przy mrozie 20 kilka stopni to nie powinno dziwić... Jakie jest Wasze zdanie? Czy możecie polecić buty, które zdają egzamin?
    • witam, zastanawiamy się nad nabyciem psa, ale powstaje problem: co robić z nim w czasie wakacji czy to letnich czy zimowych.Bedzie to duży pies reasa: berneński pies pasterski.Mam pytanie co wy robicie z pieskami podczas waszej nieobecności?
    • szczegóły znajdziecie pod linkiem www.allegro.pl/show_item.php?item=67599946 i tak właśnie nieodpowiedzialni ludzie radzą sobie z pieskami które sami sobie źle wychowali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się