dobry

(1048 wyników)
  • Przeprowadzilam sie, w koncu mam wlasny taras i zamierzam z niego korzystac:-) Maly sie bawi na rozlozonym w rogu dywanie, a ja potrzebuje czegos dla siebie. Nigdy nie mialam nawet balkonu, wiec doswiadczenie w kwestii takich mebli mam zadne. Poradzcie cos, Dziewczyny! Potrzebuje czegos wygodnego do czytania, czegos dobrej jakosci, coby na lata starczylo. No i zeby to moglo stac cale lato na zewnatrz, a przed uzyciem zebym tylko przecierala wilgotna scierka - bo nie mam gdzie to wnosic na n...
  • j.w szukam dobrych rolek dla córki Na co zwracać uwagę? czy warto kupować łyzwo-rolki Córka niestety szybko niszczy wszystko więc nic bardzo drogiego nie kupię proszę o rady i opinie pzdrOla
  • Czy mogłybyście polecić dobrą, sprawdzoną pralko-suszarkę pod zabudowę. Z góry dziękuję.
  • Jak w temacie, gdzie mozna kupic dobre i fajne buciki dla dzieci? Do tej pory kupowalam buciki w tkmaxxie. Udalo mi sie tam kupic 2 pary fajnych, porzadnie wykonaych butow firmy Naturino. niestety synek powoli z nich wyrasta i chcialabym kupic jakies nowe buty na zime. Jakie firmy robia dobre buty? Czy wiecie cos o bucikach firmy Next? widzialam na stronie halens jedne ktore mi sie podobaja i zastanawiam sie nad ich kupnem. Slyszalam tez ze Superfit ma porzadne butki ale niestety ciezko cos c...
  • czy niemieckie proszki/płyny dla malutkich dzieci są również lepsze od polskich odpowiedników? które są wg Was godne polecenia?
  • Jestem na etapie poszukiwania biurka i krzesła dla przyszłego pierwszoklasisty. Syn ma problem z kręgosłupem, więc jestem szczególnie wyczulona na kwestię ergonomii. Nie znalazłam biurka o odpowiednich wymiarach więc zdecydowałam się na blat i regulowane nogi z Ikei. Pozostaje krzesło - znalazłam coś takiego: dobrekrzeslo.pl/e-sklep ale mam wątpliwości: czy ten plastik jest wygodny, nie nagrzewa się latem itp, poza tym trzeba je okresowo wymieniać na większe. Są jeszcze krzesła regulowane...
  • Witam.Proszę o poelcenie jakiejś strony z bezpiecznymi okularami które mają filtr UV. Wiem że jest dużo podróbek na allegro dlatego szukam jakiegoś sklepu z przystępną ceną za dobre okulary najlepiej polaryzacyjne. Dzięki bardzo!
  • Chodzi o aparat NIKON COOLPIX L25 - prawie nie znajduję o nim opinii. Ogólnie czy jest dobry, czy warto go kupić? allegro.pl/nikon-l25-coolpix-4-kolory-8gb-etui-lad-wawa-i2416443091.html Nie bardzo znam się na aparatach, stąd mój wątek.
  • Dostanę gdzieś dobre, markowe okulary, z filtrami, atestami etc?
  • Kobiety- matki chłopaków, gdzie kupujecie dobrej jakości i oryginalne bluzki (głównie chodzi mi o długi rękaw) dla synów w wieku ok.7-9 lat? Reserved po kilku praniach nadaje się na szmaty, H&M niewiele lepiej, poza tym pół klasy nosi te same ciuchy.Next dla starszych chłopców to porażka. Kappahl jakieś takie piżamowe. C&A głównie z aplikacjami jak dla przedszkolaków. 5-10-15 jakoś boję się zaryzykować... Na Allegro pełno fajnych bluzek GAP czy Gymboree, ale dla dziewczynek. Ubrać ciekawie...
  • Witam Podpowiedzcie proszę dobry w miarę ichy czajnik elektryczny. Muszę kupić nowy a nie mam pomysłu. Dzięki z góry :-)
  • Na forum pojawiły się wątki o kozakach a mnie zaczęła przerażać wizja nadchodzącej zimy. Młody będzie miał wtedy 1.5 - 2 lata i wszystko na to wskazuje że będzie potrzebował 2 jeśli nie 3 rozmiary. Z każdego rozmiaru wypadałoby mieć dwie sztuki - jedną nieprzemakalną na szaleństwa w śniegu, drugą po prostu ciepłą na spacery w razie braku śniegu. Na forum panuje moda na markowe buty typu ecco, geox, primigi czy inne superfity ale ja nie wiem ile musiałabym zarabiać, żeby na jeden sezon kupi...
  • poproszę o poradę, gdzie takie dziecięce/chłopięce dostać. H&M oraz smyk odpadają, bo spodnie dresowe tam natychmiast się rozchodzą na szwach. macie coś sprawdzonego?
  • Witam, możecie polecić sprzedawcę pościeli dobrej jakości? Dobrze by było jakby ceny nie były z kosmosu ;) Może kupował ktoś na allegro? Z góry bardzo dziękuję za odp :*
  • Bylam dzis u okulisty i okazalo sie, ze musze nosic okulary do czytania, komputera, TV. To beda moje pierwsze okulary. Polccie jakis dobry salon, jestem z Lodzi. Czy warto zajrzec do ktoregos sieciowego salonu np. Vision Express (teraz ma znizke na oprawki), Fielmann? Amoze jaies inne? Dzieki ;)
  • Kupujecie coś na tych stoiskach? Czy te wędliny są lepsze tylko z ceny i marketingu, czy faktycznie jest to dobre?
  • Zwracacie uwagę na skład tkaniny przy zakupie swetrów/kardiganów itp.??? Jakie swetry polecacie? Zależy mi, żeby się nie mechaciły i nie rozciągały... Usiłuję znaleźć coś fajnego na allegro i niestety przeważa akryl i wiskoza (obie tkaniny wyglądają ładnie do pierwszego prania) :-(
  • Koncza mi sie zapasy:) Czy zakupy w strefie wolnoclowej jeszcze sie oplacaja? Znajomi leca do Portugali, a ciocia przyleci z Kanady, moze poprosic ich o kupno? A moze przez internet? Jestem zacofana troche, bo od 4 lat nic nie kupowalam, mialam sporo zapasow. Moze ta "truskawka?"
  • Dziewczynki, poradzcie - jak w tytule - jakie podgrzewacze Wam się sprawdziły? I jak to działa - czy dobry podgrzewacz powinien miec funkcję podtrzymania temperatury? czy można tak podgrzewac w nieskończonośc pokarm (karmie pol na pol - wlasnym odciagnietym mlekiem i mlekiem poczatkowym bo maly jest leniwy i piers traktuje jak usypiacz) czy jak macie odciagniete mleko np 100ml to korzystacie w podgrzewaczu tylko z funkcji jednorazowej "podgrzej" czy trzymacie np 3-4 godziny w podgrzewaczu zeb...
  • Jakie możecie polecić dobre garnki, które sprawdzą się na kuchence gazowej które można myć w zmywarce i najlepiej jakby jeszcze nie przypalały :) mam już chyba trzeci komplet "marketowych" za ok 200zł, z grubymi denkami, które się po dłuższym użytkowaniu rozszczelniają przy denku - przy myciu dostaje się tam woda, przy gotowaniu "skwierczą" i się rozchodzą. jestem na tyle zdesperowana, że mogę wydać znacznie więcej niż 200zł na dobre garnki, ale nie tyle co na słynne garnki na literę Z. co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się