Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      drugiego

drugiego

(5 wyników)
    • dostałam dwie oferty pracy. Nie umiałam wybrać. Najpierw poszłam do jednej firmy, po jednym dniu zrezygnowałam, stwierdziłam, że to nie dla mnie wolę drugą. zrezygnowałam we wtorek. teraz jestem po drugim dniu w drugiej pracy i strasznie żałuję rezygnacji z tej pierwszej. Czy myślicie, że mogę zaryzykować prośbę o powrót do tej pierwszej? Czy nie wyjdę na kretynkę? Wiem, że już wyszłam sama przed sobą ale strasznie żałuję. Chyba jutro zadzwonię i zobaczę czy już kogoś znaleźli, jak nie ...
    • Mam pytanie, Mam zamiar podjąć drugą pracę. Juz pracuje na pełny etat na umowę o pracę, chciałabym zacząć pracę na pół etetu też na umowę. Czy nie ma teraz żadnych ograniczeń w podejmowaniu pracy? mozna pracować na 1,5 etetu na umowę o pracę? Jak wtedy jest rozliczany urlop? Może ktoś ma jakieś informacje albo wie gdzie można je uzyskać... dzieki za kazda pomoc
    • Witam Może to dziwne, ze tu pisze ale potrzebuje poznac kogos zaufanego z ktorym chcialbym zaczac robic wlasny interes - moze byc to oczywiscie grupa 2,3- osoby. chodzi o to, ze od kilku lat pracuje w IT, jako programista, projektant itd. jednak nie poznalem do tej pory czlowieka ktory chcialby tak jak ja wziasc cos w swoje rece, kazdemu odpowiada praca dla kogos. Moze ktos znajdzie sie, kto podobnie jak ja chce cos rozkrecic ale za bardzo nie ma z kim, jak itd. a wiadomo, ze wsp...
    • czy jest dla mnie jeszcze jakaś szansa? na zarabianie poważnych pieniędzy. 25 lat, po ok. roku doświadczenia w dziennikarstwie prasowym, sekretariacie, nauczaniu języka obcego, tłumaczeniach. po 5 latach bezsensownych studiów filologicznych stwierdziłam, że niewiele umiem, a moja wiedza jest niekonkretna i niezbyt przydatna w życiu. marzę o studiach ekonomicznych na jakiejś prywatnej uczelni, niestety nie mam na to środków. obecnie wykonuję pracę, którą wiele osób uznałoby z...
    • No właśnie - co mówić w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej?? Dziękję za pomoc
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się