dublin

(4 wyniki)
  • Na Zieloną Wyspę dodano: 2005.12.21 Ryanair ogłosił dziś nowe kierunki z polskich lotnisk. Samoloty irlandzkiego przewoźnika będą latać do Irlandii z Krakowa, Poznania i Wrocławia. Portem docelowym na Zielonej Wyspie jest Dublin. Połączenie z Krakowa ruszy 28 kwietnia przyszłego roku. Samoloty będą latać cztery razy w tygodniu (piątek, niedziela, poniedziałek, środa). Z Balic start samolotu zaplanowano na 21.45. Z Poznania do Dublina loty rozpoczną się również 28 kwietn...
  • Polecimy do Włoch Piątek, 24 czerwca 2005r. Większy ruch we wrocławskim porcie lotniczym Pod koniec września tani polski przewoźnik zacznie latać z Wrocławia do Włoch i na Wyspy Brytyjskie Szczegóły będą znane za tydzień, ale już dziś wiadomo, że irlandzkiemu Ryanairowi przybędzie konkurent. Tania linia lotnicza Centralwings, należąca do LOT-u, planuje uruchomienie dwóch połączeń. – Będą latać do Włoch i na Wyspy Brytyjskie. Nie mogę jeszcze zdradzić miejscowoś...
  • Wszystko pięknie tylko jak przychodzi do zaplanowania podróży to... Chcę lecieć z Wrocławia do Angouleme we Francji. Port w Angouleme jest malutki i ma tylko połaczenie z Lyonem. Jednak niedaleko jest port w Limoges obsługiwany m.in. przez Ryanair. Ale jak patrzę na połączenia to idzie się załamać: Wrocław - Londyn 14:50 - 16:05 Londyn - Limoges 15:25 - 18:10 ... No to przez Nottingham: Wrocław - Nottingham: 10:40 - 12:10 Nottingham - Limoges: 12:40 - 15:20 Teoretycznie bym zdążył ...
  • Dlaczego niektóre przystanki są na żądanie a inne nie? Parę razy zdarzyło mi się nie "zamachać" na przystanku, bo nie wiedziałam że muszę ;) i uciekł mi autobus. A gdyby wszystkie przystanki były na żądanie? 1. Wiadomo by było, że trzeba machać ZAWSZE 2. Autobus nie musiałby się zatrzymywać na pustych przystankach, jeśli nikt nie wysiada - oszczędność czasu i paliwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się