Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      duszniki

duszniki

(4 wyniki)
    • Szukam pokoju 2-3 osobowego w drugiej połowie sierpnia w Dusznikach lub okolicy. Bardzo proszę o pomoc.
    • Czy ktoś z was tam był, może mi polecić jakąś miłą ,tanią, czystą kwaterę z wyżywieniem?Co warto zobaczyć w okolicy, może jakieś propozycje tras rowerowych?Był ktoś może na zalewie w Radkowie, jak ze sprzętem wodnym ? misia.m@poczta.fm
    • czesc Wam wszystkim!! Szukam tanich kwater w Gorach stołowych: najchetniej w dusznikach badz Kudowie.Szukalam juz na necie ale nic nie ma i tak sobie mysle czyby nie jechac na dziko i na miejscu czegos poszukac. Doradzcie prosze!jezeli macie jakies adresy albo telefony to chetnie skorzystam.aha, i jakie sa ceny kwater?bo mnie by interesowaly takie za okolo 20 pln.Dzieki z gory Juz nie moge sie doczekac wyjazdu!!!
    • mam lekki problem. Wiosną wybieram się z dzieckiem w ten rejon do uzdrowiska. Biorę pod uwagę Lądek Zdrój, Duszniki Zdrój, Kudowę Zdrój i Polanicę Zdrój. Może któraś z Was orientuje się, która miejscowośc jest najbardziej atrakcyjna dla turystów. Ja tam nigdy nie byłam. Jadę tam na dwa tygodnie i nie chciałabym się zanudzić na śmierć a jadę pociągiem więc nie będę miała możliwości wielkiego zwiedzania okolicy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się