Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      ekologia

ekologia

(3 wyniki)
    • ostatnio zainteresowałam się bliżej ekologią i ekologicznym stylem życia,może znacie jakieś fajne strony? proszę o linki
    • ostatnio był dość głośno omawiany watek o mysliwych. Jacyż to oni sa zli i nam zwierzatka wybijają. Dzis przeczytałam o tym jak wiele pan marnuje wode (a coraz mniejsze zasoby mamy jej niestety) i przed zmywarka stawia naczynia do zlewu i leje ta wode po to by zmiekczyć brud ...bo nie wierzy zmywarkom. Część pan teskni za darmowym plastikiem w marketach i potrzebny on jest tylko po to by go wyrzucic bo noszenie toreb z materiału jest zbyt wielkim ciężarem. Tak się zastanawiam e...
    • www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,80530,8116701,Ekolodzy_schodza_z_drzew.html Przede wszystkim zazdroszczę konsekwencji (jeśli rzeczywiście występuje). Ogólnie parę pomysłów ciekawych, zaadaptuję, ale niektóre na granicy oszołomstwa. Adam z codziennym spisywaniem liczników oraz tras przejazdu samochodem rulez :P choć rzeczywiście nie pamięta się o tym, jak obciążenie samochodu wpływa na zużycie paliwa. No i ta, co zbiera wszystkie opakowania.. hmm. nie wiem, jak wam, ale mnie się t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się