emamy

(3 wyniki)
  • Drogie kobitki wczoraj w oparciu o wywiad i testy wziewne i skórne zdiagnozowano mi u dziecka astme i dużą alergie na roztocze,kurz, ścierść zwierzęcą..Synek ma 4,5 roku, od lutego bierze singulair 4 , od czerwca flixotide (przez tubę) teraz doszedł jeszcze ventolin na ataki kaszlu. I mam kilka pytań : synek lubi pluszaki i maskotki(sypia z nimi)czy powinnam je zamrażać lub wygotowywać??co jest lepsze??dla zabicia roztoczy?? mały jest cały czas zasmarkany( latem w okresie od maja do wr...
  • Jestem mamą 13 miesięcznej córeczki, jak miała ok. 2 miesięce pojawiła jej sie wysypka na lewym policzku i tylko tam, jak miała 9 miesięcy to dostała okropnej wysypki na policzku, skórka była jak lakierowana, ediatra stwierdziła skazę białkową, od tamtej pory jest na nutramigenie. Je co 2 dzień żółtko, ładnie przybiera na wadze. Poradzcie mi drogie mamy alergików co ja mam robic ze swoją pociechą? czy iść na jakieś testy? badania? mój lekarz nie mówi zbyt wiele a jak się pytam co ...
  • Hm... kupiłam popping z amarantusa i zastanawiam się czy mogę już go podać mojemu synkowi (6m). Czy są jakieś ograniczenia wiekowe ? Jak to było u Was emamy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się