Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      emamy

emamy

(5 wyników)
    • witam serdecznie wszystkie emamy!prosze poradzcie mi jak nauczyc spac 10miesieczniaka w lozeczku??zuzia zawsze spala w lozeczku ale jakies trzy miesiace temu bylam chora i porostu jak w nocy sie obudzila bralam ja do lozka...i spala juz z nami do rana!:((tak przyzwyczaila sie spac z nami...i jest nam ciasno:((niewygodnie!!jak daje ja do lozeczka to ona za ok20minut orientuje sie ze nie ma mnie kolo niej i placze!! prosze o rade!! pozdrawiam klaudia
    • drogie emamy zwracam sie do Was z ogromną prośbą może macie jakieś niepotrzebne ciuszki lub inne rzeczy dla noworodka i bedziecie mogły pomóc młodej dziewczynie która niedługo po raz pierwszy zostanie mamusią a której nie stać na kupno rzeczy dla dzidziusia potrzebne jej są nawet ciuszki ciążowe lub poprostu większych rozmiarów ubrań bardzo serdecznie Was prosze o pomoc liczy się każda nawet najmniejsza rzecz niezostawmy jej w potrzebie więcej info na priv zapraszam
    • Witam wszystkie mamy. Mamy synka, który za 5 dni skończy pięć miesięcy. Od paru dni bardzo źle śpi w nocy, budzi się co kilka minut, albo wyciąga sobie smoczek, ogląda go i wyżuca po czym płacze żeby go podać. Na dobrą sprawe można pospać 3-4 godzinki. Ale jeśli biorę go do łóżka to ładnie śpi i jest pod ręką, żeby błyskawicznie podać mu smoczek. Jednak bardzo się martwie czy dobrze robie, nie chciałabym żeby sie przyzwyczaił. Kochane mamy powiedzcie, czy jeśli zacznie się spać z...
    • Czy macie na to jakis dobry patent? Moja Ninka ma 2,5 miesiąca. W nocy śpi bardzo ładnie, od 21.30 do ok. 6.00. Potem zje i znów gdzieś do 10.00. Potem jeśli moge póść na spcer to też gdzieś zaśnie na godzinkę, ale juz póżniej to do tego wieczornego spania nie mogę jej położyć. Jak Wy to robicie?
    • Wczoraj pierwszy raz ugotowałam zupkę córci. dotąd dawałam ze słoiczków, a wczoraj coś mnie tknęło, żeby sie pobawić i ugotować. Nie obyło się bez bólu brzuszka w nocy, widocznie moja zupka jest inna niż słoiczkowa... Nie wiem czy nie jest za mocno "warzywna" a za mało "wodnista"....:-( Doradźcie mi co nie co. Mam też pytanie o zamrażanie-zrobiło mi się trochę za dużo tej zupki-czy można zamrozić gotową do spożycia zupkę? Jesli tak to jak-w słoiczkach?? Natalia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się